Πρόσφατες αξιολογήσεις

ΚατάστημαRaterΗμερομηνίαΑξιολόγηση
Μπονμπονέλλαnikos12-Nov-2018Μέλος της fb Ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό άκουσε πως πλέον δεν είναι άκαπνο αφού επιτρέπουν το κάπνισμα στο μπαρ του μαγαζιού... Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε. Χθες τους γράφτηκε κριτική (αρνητική) πως καπνίζουν πλέον στο μπαρ και ... το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι απαντώντας ως εξής: "Εμείς οι ίδιοι συνεχίζουμε να καπνίζουμε έξω και προσπαθούμε να παραδειγματίσουμε τον κόσμο! Συνεχίζουμε λοιπόν να το στηρίζουμε αλλά δεν θα χαρίσουμε ποτέ ξανά πελάτες σε άλλα καφέ-μπάρ της πόλης(όπου καπνίζουν)!" ... Κρίμα.
Local Pubnikos11-Nov-2018Το Local Pub στο Χαλάνδρι σταθερα ακαπνο, με ομορφη διακοσμηση και χαρούμενη ατμοσφαιρα. Ολοι οι καπνιστες σε εξωτερικό χώρο χωρις τέντες και ναυλον. (ως ανάρτηση fb)
d talenikos11-Nov-2018Σταθερά άκαπνο και φινετσάτο! To "d tale" στη Νέα Σμύρνη (Ικονίου 11 - πολύ κοντά στην Πλατεία). Ο φίλος από Θεσσαλονίκη που ήρθε μαζί μου ενθουσιάστηκε που ο χώρος μοσχοβολούσε κάποιο φρεσκοψημένο γλυκό (που προφανώς μόλις είχε βγει) αλλά και άρωμα καφέ και όχι τη συνηθισμένη τσιγαρίλα (που συναντά κανείς στα περισσότερα cafe της χώρας). Αγαπημένο!
Po' Boys BBQnikos09-Nov-2018Στο PO'BOYS, Αγαθάρχου 12 και Λεπενιώτου στο Ψυρρή πήγα χθες. Όλοι οι πελάτες έβγαιναν έξω για τσιγάρο ακόμα και για ηλεκτρονικό.
Σερσέ λα φαμnikos09-Nov-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (το επισκέφτηκε φίλος απόψε)
Τζίτζηκας & Μέρμηγκας (Σύνταγμα)nikos05-Nov-2018Είναι αλήθεια ότι το τηρούν. Είχα πάει πριν λίγους μήνες στον πάνω όροφο και όλο το μαγαζί ήταν ακαπνο. (ως σχόλιο fb)
Τζίτζηκας & Μέρμηγκας (Σύνταγμα)nikos04-Nov-2018Καλημέρα! Πήγαμε στον Τζίτζικα και τον Μσρμηγκα στη Μητροπόλεως και ήταν όλο ακαπνο. Μου επιβεβαίωσαν ότι απαγορεύεται παντού εσωτερικά μόνο έξω επιτρέπεται. Ευχάριστη έκπληξη. (ως ανάρτηση fb)
Arassonikos04-Nov-2018Καλησπέρα. Περασαμε αποψε εξω απο το Αrasso στο Χαλάνδρι που ειναι στο χαρτη ως ακαπνο και είδαμε οτι δυστυχώς καπνιζαν κανονικότατα μεσα???????????? (ως ανάρτηση μέλους στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Meerkat Cocktail Safarinikos04-Nov-2018Το meerkat cocktail στο Κουκάκι δεν είναι πια άκαπνο . Δυστυχώς μας έφαγε η κρίση... (ως σχόλιο fb)
Μπριγκάντα nikos31-Oct-2018Μπριγκάντα Αθανασίου Διάκου 12 Πεύκη ... Όσοι θέλανε να καπνίσουν, πήραν το ποτάκι τους, φόρεσαν το μπουφανάκι τους και βγήκαν έξω για τσιγάρο. Υπάρχει τουαλέτα για άτομα που έχουν αναπηρικό αμαξίδιο. (ως σχόλιο fb)
Ψήνω και Μεθώ nikos29-Oct-2018Να σας ενημερώσω ότι, σε επίσκεψή μου πριν από 2 εβδομάδες στο Ψήνω και Μεθώ Ηλιούπολη στην Ηρώων Πολυτεχνείου 22, ο χώρος που καπνίζουν επικοινωνεί (ημιυπαίθριος με πλαστικά διαφανή κλεισμένος) με τον εσωτερικό χώρο με 2 μεγάλα παράθυρα και την πόρτα, τα οποία παραμένουν ανοικτά κι όλος ο καπνός εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο. Επίσης μετά από παρατήρηση δική μου και έντονες διαμαρτυρίες σταμάτησαν να καπνίζουν μέσα στον εσωτερικό χώρο μία παρέα (αν δηλαδή δεν έκανα φασαρία θα καπνίζανε και στον μέσα χώρο). Εκτιμώ ότι πρέπει να βγει από τον χάρτη διότι έχουν μέρες με ζωντανή μουσική, στις οποίες επιτρέπεται το κάπνισμα παντού. Ο δε ιδιοκτήτης έκανε πως δεν καταλάβαινε κατά τις διαμαρτυρίες μου. Εννοείται ότι την ημέρα που έκλεισα το τραπέζι, είχα ρωτήσει αν τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο κανονικά σε όλους τους χώρους. Παρακαλώ να ελεγχθεί, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βγει από τον χάρτη. (ως e-mail προς το NoSmoke.gr)
Οψοποιών Μαγγανείαιnikos27-Oct-2018Επιβεβαίωση άκαπνου από μέλος της fb ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό.
Λαμπρινάκιnikos26-Oct-2018Το "Λαμπρινακι" στη Λαμπρινή (Τραλλέων 67) είναι ακαπνο και έχει ωραίο φαγητό. Ρωτήσαμε δύο διαφορετικούς υπαλλήλους και οι δύο μας επιβεβαίωσαν ότι τόσο το πάνω επίπεδο όσο και το ισόγειο είναι ακαπνα! (ως ανάρτηση fb)
Le Coq Fou (Φαγάκι)margarita16-Oct-2018Δυστυχώς είδα τασάκια στο μαγαζί, νομίζω άλλαξε η διεύθυνση. Οπότε το βγάζουμε από τη λίστα.(ως σχόλιο fb)
Κέροςnikos08-Oct-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Pizzeria Dei Fratellimargarita07-Oct-2018Ενημερωθήκαμε από την διεύθυνση του καταστήματος ,πως το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά, καθώς και το ηλεκτρονικό.
il postinonikos30-Sep-2018Επισκεφτήκαμε χθες το ιταλικό εστιατώριο Il Postino Αθήνα - οδός Σκουφά 64 & Γριβαίων 3. Ρωτήσαμε τηλεφωνικώς αν καπνίζουν και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν καπνίζουν. Στη διάρκεια της επίσκεψης μας ήταν όντως έτσι + τα γκαρσόνια έβγαιναν έξω (χθες με τη βροχή!). Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχει αλλάξει η διεύθυνση του εστιατορίου... (ως ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Κρίνοςnikos27-Sep-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως e-mail πελάτη)
Po' Boys BBQmargarita25-Sep-2018Από πρόσφατη επίσκεψη διαπίστωσα την όχι και τόσο πιστή τήρηση του νόμου.Συγκεκριμένα ο χώρος έχει εξωτερικά τραπέζια και μπαρα κατα μήκος , οπου καπνίζουν κανονικά .Ο καπνός με ανοιχτά παράθυρα περνάει στο εσωτερικό .Επιπλεον , από την δικη μας παρέα , τουλάχιστον πέντε έτομα καπνιζαν θερμαινόμενο , χωρίς να γίνει κάποια παρατήρηση.Συμβατικό τσιγάρο Από πρόσφατη επίσκεψη διαπίστωσα την όχι και τόσο πιστή τήρηση του νόμου.Συγκεκριμένα ο χώρος έχει εξωτερικά τραπέζια και μπαρα κατα μήκος , οπου καπνίζουν κανονικά .Ο καπνός με ανοιχτά παράθυρα περνάει στο εσωτερικό .Επιπλεον , από την δικη μας παρέα , τουλάχιστον πέντε έτομα καπνιζαν θερμαινόμενο , χωρίς να γίνει κάποια παρατήρηση.Συμβατικό τσιγάρο στον αμιγώς εσωτερικό χώρο , οντως δεν είδα.
Blossom Owl - Sweet Shopmargarita04-Sep-2018Επιβεβαιώνω το ακαπνο του μαγαζιού. Αν και η τζαμαρία ηταν ανοιχτή και στον εξωτερικό χώρο δεν είχε άδεια τραπέζια, η σερβιτόρα ρώτησε αν καπνίζουν μια παρέα και ενώ της είπαν ναι δεν τους έβαλε στον εσωτερικό χώρο. Ρώτησα αν ισχύει το ίδιο και το χειμώνα και μου πε ναι. Ο εξωτερικός χώρος έχει απλά μια τέντα απο πανω. Στα συν το εξαιρετικό brunch (αλμυρά και γλυκά) (ως σχόλιο fb).
Φύσα Ρούφαnikos20-Jun-2018Επιβεβαιώνεται ότι το φύσα ρούφα στα Ιωάννινα είναι άκαπνο και με υπέροχο φαγητο που άλλωστε φτιάχνει εδώ και χρόνια. (ως σχόλιο fb)
Back 2 Gamesnikos17-Jun-2018Επιβεβαιώνεται ότι παραμένει άκαπνο το συγκεκριμενο καφε, που διοργανώνει ποικίλα events ψυχαγωγίας.. Μια πολυ καλή επιλογή στην περιοχή του Ποσειδωνίου στη θεσσαλονικη οχι μόνο για καφε αλλά και για όσους δημιουργούν με τη φαντασία τους.. Εννοείται ότι είναι κατάλληλο για οικογένειες.. Χτες το πρωί που πήγα ήταν γεμάτο από χαρούμενα πρόσωπα μικρών κ μεγάλων … (ως σχόλιο fb)
Το Ρόδιnikos06-Jun-2018Το Ρόδι (Κρέοντος, Αθήνα) που υπάρχει στον χάρτη επιτρέπει το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο τώρα που είναι καλοκαίρι και άνοιξαν τα παράθυρα. Απλά μια ενημέρωση για όποιον αποφασίσει να πάει. (ως μήνυμα fb)
Kozi'snikos28-May-2018Went for lunch today. Smoking is permitted in the covered area at front of restaurant. The smoke and smell does travel to the inner part of restaurant. I think in the summer months kozi cannot unfortunately be described as fully no smoking. (ως e-mail)
Mokkanikos27-May-2018Λάβαμε e-mail από πελάτη που το επισκέφτηκε προχθές και μας επιβεβαίωσε πως τηρούν την απαγόρευση μέσα στο μαγαζί. Φίλος του, καπνιστής, ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει και του απάντησε κοφτά η σερβοτόρα "ΟΧΙ".
The Caravan Bed & Breakfastnikos06-May-2018Το καφε του ξενοδοχείου άκαπνο (με επιβεβαιωςη κ κάπνισμα εκτος σε ανοιχτό χώρο)και στιλάτο .. ως τις 10μμ.. Κέντρο Θεσσαλονικης.. (ως σχόλιο fb)
Χοχλιδάκιmargarita06-May-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο του εσωτερικού χώρου. Σε ερώτηση (προτροπή) μου είπαν πως και τον χειμώνα το κάπνισμα απαγορεύεται στον εσωτερικό χώρο και το πατάρι. Θα είμαι σε εγρήγορση για την εφαρμογή του νόμου και τους χειμερινούς μήνες..
The Zillers Roof Gardennikos24-Apr-2018Πήγε χθες στο Zillers Roof Garden στην Μητροπόλεως (Αθήνα) για καφεδάκι και απεριτίβο με διεθνή παρέα. Υπέροχη θέα! Όμορφος ... κρεμαστός κήπος! Αλλά αυτό που μου άρεσε επίσης ήταν πως, παρότι οι τζαμαρίες ήταν ορθάνοιχτες, δεν επέτρεπαν το κάπνισμα στον χώρο που τον χειμώνα είναι κλειστός! Μόνο στα εξωτερικά τραπέζια, λίγο πιο έξω, στο εντελώς ανοιχτό μπαλκόνι. Μας ενημέρωσαν πως δεν καπνίζουν με το που φτάσαμε! Επίσης, μια Γαλλίς φίλη που έβγαλε ηλεκτρονικό τσιγάρο, την ενημέρωσαν ευγενικά (όταν το αντιλήφθηκαν) πως δεν επιτρέπεται ούτε αυτό στον (θεωρητικά) εσωτερικό χώρο! Pas mal...
Brunchy Risto (Smart Park -Σπάτα)nikos22-Apr-2018Αφού περπατήσαμε όλο το χωριό για να το βρούμε, δυστυχώς αφού παραγγείλαμε είδαμε πως κάπνιζαν στον χώρο. Η υπεύθυνη καταστήματος που ήρθε, μας είπε πως αφού είναι ανοιχτές οι τζαμόπορτες ο νόμος το επιτρέπει... Σίγουρα δεν θα ξανά πάμε! (ως σχόλιο fb)
Φιλέτο Σολομωνίδης (πεζόδρομος Καλαμαριάς)nikos15-Apr-2018Πήγα χτες, κάπνιζαν κανονικά, είχαν και τασάκια... (ως σχόλιο fb)
Hasta Luego Mexican Restaurant-Barnikos14-Apr-2018Καλημέρα! Να επιβεβαιώσω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι τελείως ακαπνο και έχει και έναν μικρό παιδότοπο στο εσωτερικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους θα περάσουν από τον Πλαταμωνα αυτό το καλοκαίρι! Άλλο ακαπνο μαγαζί δυστυχώς δεν έχω βρει στην περιοχή. (ως σχόλιο fb)
Τρυποκάρυδοςnikos13-Apr-2018Επιβεβαιώνω η καφετερια "Τρυποκάρυδος" στο Κιλκις ειναι σταθερα άκαπνη. Ο εξωτερικός χώρος όπου καπνίζουν είναι εντελώς ανοιχτός. Και πολύ ωραίες κρέπες κάνει, μπαμπάτσκες! υπέροχες ιδιαίτερες σοκολάτες, π.χ. λευκή σοκολάτα με κρανμπερι και έχει και επιτραπεζια! (ως σχόλιο fb)
Φούρνος Βενέτη (Ομόνοια)nikos12-Apr-2018επιβεβαίωση άκαπνου (ως e-mail)
Γουρουνάκιnikos10-Apr-2018επιβεβαίωση άκαπνου (e-mail 10/4/2018)
Μόκα 4nikos08-Apr-2018Αναφέρθηκε από κάτοικο της περιοχής (με μήνυμα στο fb) πως, τουλάχιστον κάποια πρωινά, καπνίζουν...
Sasi'snikos04-Apr-2018Απολαυση... Αυστηρα ακαπνο. Σχεδον μας ζητησαν συγγνωμη, που το καλοκαιρι οταν ανοιγουν τους πτυσσομενους εξωτερικους τοιχους, επιτρεπουν το καπνισμα. (ως σχόλιο fb)
Quick Pittanikos03-Apr-2018Πηγαμε στο quick pitta τις προαλλες και παραμένει αυστηρως ακαπνο πανω κατω. (ως σχόλιο fb)
Corks & Forks - Wine Pubnikos02-Apr-2018Πειραιάς , ακαπνο , οι καπνιστές καπνίζουν στο πεζοδρόμιο, έξω απ το μαγαζί ! Ευγενεστατο προσωπικό, πεντανόστιμα φαγητά , εξυπηρέτηση αμεσοτατη , όλα στον υπερθετικό βαθμό !! Δεν είχαμε κάνει κράτηση και είχαμε ιδιαίτερη φροντίδα όσο περιμέναμε...κάθισμα, κέρασμα....και άλλο ένα στο τέλος για το καλωσόρισμα στο μαγαζί...επαγγελματισμός στο full !! Μπράβο στα παιδιά για το υπέροχο αποτέλεσμα της αγάπης γι αυτό που κάνουν ! (ως σχόλιο fb)
Φίλεμαmargarita01-Apr-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο .Τονίζω πως απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ο σερβιτόρος ενημέρωσε σχετικά ,κυρία που καθόταν στο διπλανό τραπέζι (πριν προλάβω να πω κάτι) .Επιπλέον καλό φαγητό και ευγενικό σέρβις.
Bocatamargarita01-Apr-2018επιβεβαιωση για το bocata, Θεσνικη, παρα πολύ μας αρεσε, ηρεμη μουσικη,ιδιαιτερες γευσεις, φανταστικο κρασι, ευγενεστατος ο ιδιοκτητης μας επιβεβαιωσε το ακαπνο (ως σχόλιο fb)
Κιόσκιαnikos28-Mar-2018Θεσσαλονίκη, Χορτιάτης. Ένα κατάστημα που τις Κυριακές έχει ακαπνο τον κάτω (μεγάλο χώρο) και "καπνιστό" τον επάνω. Τις καθημερινές όπως σήμερα που πήγα, ανοίγει μόνο τον κάτω όροφο αλλά έχει σε μεγάλη απόσταση τους καπνιστές. Σήμερα το μεσημέρι δεν είχε και πολλή κίνηση ώστε ο καπνός να ενοχλεί. (ως σχόλιο fb)
Fregio (Καλαμαριά)nikos25-Mar-2018Ακαπνο και υπέροχο ζαχαροπλαστείο και καφέ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκη το frezio ( Κομνηνών και Μεταμόρφωσεως γωνία)..Οι τιμές του καφέ πολύ χαμηλές! (ως σχόλιο fb)
Enzzo Cook Bar (Ίλιον)nikos25-Mar-2018Enzzo cook bar στο Ίλιον επιτρέπεται το κάπνισμα (όπως μας είπαν όταν ρωτησαμε) στον πρώτο όροφο. (ως σχόλιο fb)
Materia Prima - cava & wine barnikos23-Mar-2018Πήγαμε απόψε! Εξαιρετικό μαγαζί! Και τηρεί με κάθε ευλάβεια την απαγόρευση του καπνίσματος αλλά και της χρήσης ηλεκτρονικού / θερμαινόμενου τσιγάρου! Χωρίς εξαιρέσεις! Μπράβο τους! Και πάλι μπράβο τους! Θα γίνουμε πελάτες τακτικοί! ;-)
Argentina (Καλέντζι)nikos21-Mar-2018Επιβεβαίωση άκαπνου εσωτερικού χώρου (τους χειμερινούς μήνες).Ωστόσο, το καλοκαίρι, επειδή έχουν ανοικτές πολλές τζαμαρίες και παράθυρα, επιτρέπουν (κακώς) το κάπνισμα εντός. (ως ενημέρωση από τους ιδιοκτήτες)
Chutneynikos20-Mar-2018Μόλις μου το επιβεβαίωσε φίλη η οποία πήγε χθές κ ήταν ακαπνο εντελώς κ της είπαν ότι το ξεκίνησαν αρχές Φεβρουαρίου.. (ως σχόλιο fb)
Meerkat Cocktail Safarinikos20-Mar-2018Meerkat cocktail bar @koukaki εξαιρετικά ποτά, εξυπηρέτηση, μουσική, φωτισμός, french brunch! Ο νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος τηρείται απολύτως και σε όλους τους χώρους! Ευρωπαϊκό περιβάλλον (ως σχόλιο fb)
d talenikos20-Mar-2018Επειδη ειδα τωρα που ρωτάτε και για το ηλεκτρονικο τσιγαρο, όταν ειχα επισκεφθεί το d tale στη Νεα Σμυρνη, ήταν μεν καθαρό απο καπνο τσιγαρου, υπήρχε ομως παρεα στην οποία ενας έκανε ηλεκτρονικο τσιγαρο στον εσωτερικο χωρο. Εμενα δεν με ενοχλησε, ομως και αυτο απαγορευεται κανονικα... (ως σχόλιο fb)
Μέντα Cafenikos20-Mar-2018Αναφέρθηκε πως υπάρχει κάποια πίσω αυλή που τον χειμώνα είναι κλειστή με νάυλον και εκεί (παρανόμως) καπνίζουν. Δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη. Αλλά ας το έχουμε υπ' όψιν. Παρότι τώρα που θα αρχίσει να ανοίγει ο καιρός, πιθανόν να εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα (μέχρι να χειμωνιάσει πάλι)...
Μπαρμπαδήμος (Μπουρνάζι)nikos19-Mar-2018Μπαρμπαδήμος, κεμπαπτζήδικο στη πλατεία μπουρναζίου στο Περιστέρι. Στον εσωτερικό χώρο απαγορέουν το κάπνισμα. (ως σχόλιο fb)
Petite Fleur - Παγκράτιnikos19-Mar-2018Petite Fleur στο Παγκράτι. Ακαπνο, όμορφο, σοκολατένιο και με μουσική από βινύλιο. (ως σχόλιο fb)
Tre Sorellemargarita19-Mar-2018Tre Sorelle στο Παγκράτι! Άκαπνο! Η μόνη μυρωδιά, είναι αυτή της πίτσας!!! Ευγενέστατο όλο το προσωπικό! Μη χάσετε το Dolce από τα γλυκά του! Απίθανο! (ως σχόλιο fb)
Φιλέτο Σολομωνίδης (Αρετσού)nikos18-Mar-2018Αναφέρθηκε ως άκαπνο, με επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη, όπως μας είπαν (ως σχόλιο fb).
Κυβέληnikos18-Mar-2018Σήμερα Κυριακή το μεσημέρι (ημέρα και ώρα που πολλά μαγαζιά απαγορεύουν το κάπνισμα) το απαγόρευαν. Διότι κάθισα με καπνιστές έξω και μου είπαν πως είχαν πάει να κάτσουν μέσα και τους είπαν ότι δε γίνεται. Και έκατσαν έξω. Για το αν το μαγαζί τηρεί την απαγόρευση και τα βράδια, και επίσης τις ημέρες της εβδομάδας το μεσημέρι, δεν γνωρίζω. (ως σχόλιο fb)
Enzymenikos18-Mar-2018Την Παρασκευή το βράδυ πήγα στο πρώτο άκαπνο live της ζωής μου. Και μάλιστα στην Κόρινθο και μετά από 1,5 χρόνο που είχα να βγω βράδυ λόγω μωρού :-p Πολλά μπράβο στο Enzyme που τηρεί αυστηρά το νόμο ακόμα στις βραδιές που οργανώνει. Ηταν υπέροχο το live της Σαββέρια Μαργιολά αλλά και όλη η λειτουργία του μαγαζιού. Πολλά μπράβο! (ως σχόλιο fb)
Φίλιον cafénikos14-Mar-2018επιβεβαίωση άκαπνου (ως e-mail)
Λότζαlifeform14-Mar-2018Με εξαίρεση 2-3 τραπεζάκια δίπλα στην ψησταριά, όλος ο υπόλοιπος χώρος είναι για καπνίζοντες (κανονικά με τα τασάκια στα τραπέζια). Μάλιστα ο χώρος καπνιστών περικλείει αυτά τα 2-3 τραπεζάκια οπότε η διαρρύθμιση δεν σου εγγυάται και την καθαρότερη ατμόσφαιρα.
Villa Grigio 46nikos13-Mar-2018δεν είναι ακαπνο, παρότι στο akapnos.gr το συμπεριλαμβανει κανονικά στη λίστα του. Όλος ο κήπος είναι κλειστός με νάυλον, πολλή τσιγαριλα από παντού γύρω σου, τα τραπέζια σχεδόν κολλητά-πραγματικα δε θα χωρούσε να βγει οποίος είχε καθησει-αρα ο καπνός ήταν κυριολεκτικά πάνω σου. Ο μέσα χώρος μόνο ήταν υποτίθεται ακαπνος όταν ρώτησα, αλλά τελείως ενωμένος με τον εξω, διαπλατες ανοιχτές τζαμαρίες. Και επίσης ένας κύριος που φαινοταν του μαγαζιού, μπαινοβγαινε καπνίζοντας και εκεί. Κρίμα.. (ως σχόλιο fb)
KALDI Καφεκοπτείοnikos12-Mar-2018οαση! καθαρη ατμοσφαιρα, καλος καφες, ωραιο τσαι(οχι lipton!!!), κουλουρακια, μεγαλη τζαμαρια, ΚΑΙ παγκακια εξω για τους καπνιστες - αθηνα (ως σχόλιο fb)
Το Τσάι - To Tsai (Θεσσαλονίκη)nikos11-Mar-2018" το τσάι " Καρολου Ντηλ 27...Θεσσαλονικη. Χωρις τσιγαρα thank God (ως σχόλιο fb)
NOLANnikos11-Mar-2018Αυστηρά άκαπνο,πολιτισμένο περιβάλλον. (ως σχόλιο fb)
Materia Prima - cava & wine barnikos11-Mar-2018Επιβεβαίωση για το materia στο Κουκάκι. Παραμένει άκαπνο, ενώ είναι εξαιρετικό από πολλές απόψεις κ κυρίως έχει πολύ υψηλό value for money . (ως σχόλιο fb)
Madame Coconikos11-Mar-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο Madame Coco με τη μεγάλη ποικιλία σε είδη σοκολάτας και τα πρωτότυπα πορσελάνινα σετ σερβιρίσματος! (ως σχόλιο fb)
Ο Στέλιοςnikos11-Mar-2018Εγώ είχα γράψει την ανάρτηση για τον Στέλιο. Πήγε μια φίλη μου και πάλι δε κάπνιζαν. Ελπίζω να το διατηρήσει όντως γιατί έχει ωραίο φαγητό. (ως σχόλιο fb)
Museum Café - Restaurant (Μουσείο Γουλανδρή)nikos11-Mar-2018ΑΠΟΛΥΤΩΣ άκαπνο (ως σχόλιο fb)
LAIKA - The Cosmonaut Kafenikos11-Mar-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Mikel (Παπαναστασίου)nikos10-Mar-2018Καπνίζουν σε εξωτερικό, κλεισμένο χώρο ενώ συχνά ο καπνός επηρεάζει και τον εσωτερικό χώρο μέσω της ανοικτής πόρτας (ως ενημέρωση μέλους της ομάδας fb)
Γλυκό μ' αλάτιnikos09-Mar-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο του "Γλυκό μ'αλάτι" (Θεσσαλονίκη). Ενημερώνει σχετικά το προσωπικό με το που καθήσεις - εξαιρετικό σέρβις παρεμπιπτόντως και πολύ ωραίος χώρος. (ως σχόλιο fb)
Χοχλιδάκιnikos09-Mar-2018Το Χοχλιδάκι στο Ψυχικό είναι και πάλι πλήρως άκαπνο.Το διαπίστωσα σε χθεσινή επίσκεψή μου. Είχε περάει μια περίοδος που το επέτρεπαν στο πατάρι, αλλά πλέον το έκοψαν σε όλο τον εσωτερικό χώρο. Το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά (πριν πάμε). Και το πιο ωραίο είναι ότι εχθές Πέμπτη ήταν πλήρως γεμάτο. (ως σχόλιο fb)
Alice Cakewitchnikos09-Mar-2018Πρόσφατα έμαθα ότι και αυτό είναι άκαπνο. Ωστόσο δεν έχω πάει και η ίδια για να το διαπιστώσω (ρώτησα το ίδιο το μαγαζί μέσω FB και μου απάντησαν) (ως σχόλιο fb)
Books Plus / Art & Coffeenikos06-Mar-2018Νεωτερα απο το γνωστο στην ομαδα, cafe που στεγάζεται στον ημιοροφο του βιβλιοπωλείου Booksplus Πανεπιστημιου 37. Το καφε έκλεισε προσωρινά και εδω και λιγες μερες λειτουργεί ξανα, περισσοτερο σαν αναγνωστηριο και λιγοτερο σαν καφε. Υπάρχουν 5 τραπεζια και μια μηχανη Nespresso απο οπου μπορει καποιος να σερβιριστεί ενα καφε.
Burger APnikos05-Mar-2018Μα το burger ap δεν εχει μεσα χωρο για να κατσεις! Εχει μονο εξωτερικο χωρο, με αυτα τα "ναυλον" για προστασια. Και δεν ειχε καρεκλακια για παιδια! Αυτα πριν κανα μηνα που πηγαμε εμεις. (ως σχόλιο fb)
Gaz à l’eaunikos05-Mar-2018Σήμερα επισκέφτηκα με φίλους το Cafe μέσα στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (Αθήνα). Ιδιαίτερος χώρος, σε πρωην βιομηχανικό κτίριο (το βλέπεις έντονα παντού - και μας άρεσε...). Την ώρα που πήγαμε δεν είχε κόσμο. Ρωτήσαμε αν μπορούμε να κάτσουμε μέσα (δεν είδαμε καθίσματα) και μας είπαν υπάρχουν αρκετά τραπέζια στον πάνω χώρο αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ. ;-) Οπότε, προχωρήσαμε να καθήσουμε. Όταν παραγγείλαμε, ξαναρώτησα αν το τηρούν πάντα. Η σερβιτόρα μου είπε πως το τηρούν και πως και η ίδια, αν και καπνίστρια, πάντα καπνίζει έξω. Στον πάνω χώρο, κάποιες φορές, κάποιοι κάνουν ... ατασθαλίες (χωρίς τασάκι - όταν δεν τους παίρνουν χαμπάρι οι σερβιτόροι από κάτω - κυκλοφορούν ανάμεσά μας τέτοια θηλαστικά...). Αλλά, όπως μου είπε, όταν το αντιλαμβάνονται τους λένε πάντα να το σβήσουν.
Kitchen Labnikos04-Mar-2018Στο kitchen lab επιβεβαιώνω πως δεν επιτρέπουν ηλεκτρονικό. Το προσωπικό έκανε παρατήρηση σε παρανομούντα ατμιστή χωρίς να το έχει ζητήσει άλλος πελάτης. (ως σχόλιο fb)
Burger APnikos04-Mar-2018Και το Burger AP τηρεί το νόμο!! Ρωτήσαμε σήμερα και μας είπαν ότι μόνο έξω επιτρέπεται το κάπνισμα! έχει και καρεκλακια για μωρά! (ως σχόλιο fb)
Ohh Boynikos04-Mar-2018επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Mikel (Αγίας Σοφίας)nikos03-Mar-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο του Mikel (Αγίας Σοφίας 40) στην Θεσσαλονίκη. (ως σχόλιο fb)
Kudu The Workshopnikos03-Mar-2018Απλα καταπληκτικο ακαπνο οι καπνιστες καπνιζουν μονο εξω στη καρδια στο γκαζι διπλα απο την τεχνοπολη με εξαιρετο ψημενο καφε!!!! (ως σχόλιο fb)
Franzesca Bistronikos28-Feb-2018Επιβεβαιώνω το (αυστηρά) άκαπνο του Franzesca Bistro στην Αγία Παρασκευή και τη world class κουζίνα του! (ως σχόλιο fb)
The Burger Jointnikos28-Feb-2018Burger Joint, ωραίο μπεργκεράδικο στο Νέο Ψυχικό, Σολωμού Διονυσίου 4. Με το που μπαίνεις σε ρωτάνε αν προτιμάς χώρο καπνιστών ή μη καπνιστών. Ο χώρος είναι καλά διαχωρισμένος. (ως σχόλιο fb)
Παραδοσιακό (Λάρισα)nikos28-Feb-2018ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ;-) Το κατάστημα μας ενημέρωσε (γραπτώς) πως πλέον τηρείται ΠΛΗΡΩΣ ο νόμος εντός του καταστήματος! Σε όλους τους κλειστούς χώρους! Απαγορεύεται και η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ακριβώς όπως προβλέπει ο νόμος! Τέλεια!!!
Κρίθαμοςnikos26-Feb-2018ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ στον Κριθαμο Μπουμπουλίνας 25 στο Ν.Ψυχικο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Άκαπνο!!! Υπήρχε και εξωτερικός, κλεισμένος χώρος. Εκεί καθήσαμε. Οι καπνίζοντες έβγαιναν ΕΞΩ. (ως σχόλιο fb)
La Pasteria (Mediterranean Cosmos - Θεσσαλονίκη)nikos26-Feb-2018Στον χώρο με τα πλαστικά, από τον οποίο διέρχεσε για να μπεις στον κανονικό κλειστό χώρο που είναι ακαπνος, καπνίζουν. Η πόρτα που συνδέει τους χώρους είναι συνήθως ανοιχτή, αλλά όσες φορές κάθισα δεν αντιλήφθηκα καπνό. Δεν ξέρω αν στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος αλλά για μας είναι μια σταθερά αξιόπιστη επιλογή στο Cosmos. (ως σχόλιο fb)
Kafe Passion (Π.Π. Γερμανού & Σβώλου)nikos26-Feb-2018Καταστημα καφε passion αλεξανδρου σβωλου γωνια με παλαιων πατρων στη Θεσααλονικη ακαπνο και υπέροχο (ως σχόλιο fb)
The Candy Cupnikos26-Feb-2018Επιβεβαιώνω το ακαπνο της συγκεκριμένης - πολύ όμορφης - καφετέριας (ως σχόλιο fb)
Public Cafe, Σύνταγμαnikos26-Feb-2018Σχετικά με την ανάρτηση μου για το συμβάν στο Public Συντάγματος με ενημέρωσε το κατάστημα οτι υπήρξε μια μικρή ελαστικότητα (που δε θα ξαναγίνει) την Παρασκευή λόγω Special Event (δηλαδή το κατάστημα λειτουργούσε εκτός κανονικού ωραρίου) και λόγω του καιρού. Μπορείτε να είστε σίγουροι οτι τις κανονικές ώρες λειτουργίας του καταστήματος ο νόμος τηρείται κανονικά και παραμένει ένας ασφαλής χώρος μη καπνιζόντων. (ως σχόλιο fb)
Zuccherinonikos26-Feb-2018Επιβεβαιώνω ότι το Zuccherino στην Πλατεία Νέας Σμύρνης παραμένει σταθερά ΑΚΑΠΝΟ (και γεμάτο κόσμο) ενώ τα γλυκά του είναι ΣΟΥΠΕΡ!!
La Pasteria (Mediterranean Cosmos - Θεσσαλονίκη)nikos25-Feb-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο "La Pasteria" στο Mediterranean Cosmos. Κάτσαμε μέσα όπου σίγουρα ήταν άκαπνο. Έξω ήταν κλειστό με τα πλαστικά καλύμματα και με σόμπες, δεν υπήρχε κανένα τασάκι στα τραπέζια, αλλά δεν καθόταν και κανένας για να επιβεβαιώσω ότι τηρείται και σε εκείνον τον χώρο. (ως σχόλιο fb)
Ουτοπίαnikos25-Feb-2018Το καφέ Ουτοπία στην οδό Χάνδακος στο Ηράκλειο Κρήτης έχει άκαπνη αίθουσα που δεν επικοινωνεί με την αυλή των καπνιζόντων. Είναι παντελώς ξεχωριστά οι δύο χώροι. Μεσολαβεί δρόμος. Μας το επιβεβαίωσε ο υπάλληλος (ως σχόλιο fb)
Oliver Family HouseΓεωλογίσκος25-Feb-2018Ο χώρος εσωτερικά άκαπνος αλλά δυστυχώς ο εξωτερικός παιδότοπος του καταστήματος καπνιστήριο (γονέων) καθώς και η πρόσβαση στην είσοδο του καταστήματος καπνιστήριο του προσωπικού. Ακατάληλο για παιδιά(παθητικοί καπνιστές). (ως σχόλιο fb)
L' Audrionnikos24-Feb-2018Δοκιμάσαμε γαλλικά τυριά και κρασί, σε αυθεντικό γαλλικό περιβάλλον, χωρίς καθόλου καπνό.
Σπίτι (Γλυφάδα)Γεωλογίσκος24-Feb-2018Άκαπνο,γεμάτο οικογένειες ,τέλειο φαγητό ,πολιτισμένο περιβάλλον. (σχόλιο fb)
Fregio (Αρετσού)nikos24-Feb-2018Σχετικα με το fregio επιβεβαιώνω πως ισχύει ακομα αυτο που είχατε απο σχολιο του 2013 (Υπαρχει σαφως διαχωρισμενος χωρος για μη καπνιστες με τζαμαρια. Στο εσωτερικο του καταστηματος 6 τραπεζια για μη καπνιστες και τα υπολοιπα 30 τραπεζια για τους καπνιστες).Δυστυχως δεν ειχαμε καμια επιλογη για καφε στην παραλια Αρετσους... Τιποτα... (ως σχόλιο fb)
Public Cafe, Σύνταγμαnikos23-Feb-2018Βρίσκομαι στο καφέ του Public συντάγματος. Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνω ότι επιτρέπουν το κάπνισμα στην είσοδο του καφέ, δίπλα στα ασανσέρ, και το ηλεκτρονικό παντού. (ως σχόλιο fb)
Goody's (Ελευσίνα)nikos23-Feb-2018Σε διαδοχικές επισκέψεις στο Goody's στην Ελευσίνα διαπίστωσα ότι καπνίζουν κανονικότατα και μάλιστα διατίθενται και σταχτοδοχεία. (ως σχόλιο fb)
DUE Bakery Coffeenikos22-Feb-2018επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ήδωνας / Στην Αυλή του Ήδωναnikos21-Feb-2018Βρίσκομαι στη ταβέρνα ΗΔΩΝΑΣ στη Δράμα Υπέροχο περιβάλλον και φαγητό και το κάπνισμα απαγορεύεται (ως σχόλιο fb)
ΑΕΛΙΑnikos20-Feb-2018Δεν μας άκουσε, έφαγε πρόστιμο και πλέον και ο εξωτερικός κλειστός χώρος είναι ακαπνος. Ελπίζουμε για πάντα... (ως σχόλιο fb)
Cin Cinnikos20-Feb-2018Το Σάββατο επισκέφτηκα το καφέ bar-restaurant Cin Cin στη Θεσσαλονίκη (Ικτίνου 22), αφού το είχα δει στον χάρτη, και επιβεβαιώνω πως πράγματι είναι άκαπνο. Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κάποιον, ήταν πασιφανές πως όσοι ήταν καπνιστές, απλά επέλεγαν ένα τραπέζι έξω και όχι μέσα. Μάλιστα, ο εξωτερικός χώρος είναι τελείως ακάλυπτος από παντού και έχει σομπίτσες για όσους κάθονται. Πολύ όμορφος ο χώρος πάντως! (ως σχόλιο fb)
Vrekos Pastrynikos19-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Όασηnikos19-Feb-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο αυτό μαγαζί στα Ιωάννινα! Επισκεφθείτε το ανεπιφύλαχτα! (ως σχόλιο fb)
Γαστροδρόμιο "Εν Ολύμπω"nikos19-Feb-2018Γαστροδρομιο εστιατοριο στο Λιτοχωρο Κατερινης ακαπνο τελειως μια ευχαριστη εκπληξη φαγαμε σαν ανθρωποι (ως σχόλιο fb)
Mikel (Γαλάτσι)nikos19-Feb-2018Το Mikel στη Βεικου στο Γαλάτσι δυστυχώς εχει μονο το μεσα χωρο ακαπνο ο οποίος είναι πολύ μικρός σε σχέση με τον εξω και ο εξω χώρος εχει τασακια κανονικα ενώ είναι απο παντου κλειστος με ναυλον. Έχει και μια μεγαλη πόρτα ορθανοιχτη απο τους μεσα στους εξω οπότε δεν ειναι προστατευμενο απο τον καπνο.Και νομιζα πως βρηκα μέρος για καφε στο καπνισμενο γαλατσι
Μουράγιοnikos19-Feb-2018Γεια σας, να ενημερωσω οτι το Μουραγιο στο Κιατο δεν τηρει ως θα πρεπε τον νομο. Εχει κλειστη βεραντα ενωμενη με τον κυριο (υποτιθεται ακαπνο) χωρο, οπου και εκει μεσα χθες καπνιζε ενας κανονικοτατα (και μια αλλη ατμιζε, που ειναι μικροπταισμα, συγκριτικα...). Στα υπολοιπα τραπεζια δεν καπνιζανε, πιστευω οχι γιατι σεβοντουσαν καποια απαγορευση, αλλα ηταν οικογενειες με μικρα παιδια...). Ηταν και κλειστα απο παντου, οποτε ειχαμε μετρια τσιγαριλα και πολυ ψαριλα πανω μας! (ως σχόλιο fb)
Περί Ορέξεωςnikos18-Feb-2018Επιβεβαίωση τήρησης του νόμου (ως σχόλιο fb)
Gusto Divinonikos18-Feb-2018Gusto Divino στα Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 112. Άκαπνο, όσοι καπνίζουν βγαίνουν έξω. (ως σχόλιο fb)
Μακάλοnikos17-Feb-2018Καλό φαΐ ακόμα και για εμάς τους ιδιοτροπους. Καλή εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Υπέροχη καθαρή ΑΚΑΠΝΗ ατμόσφαιρα. Φιλικό σε παιδιά και σκυλιά (ως σχόλιο fb)
Mintnikos17-Feb-2018Μόλις περάσαμε από το mint στο Παγκράτι και μέσα κάπνιζαν (ως σχόλιο fb)
Colazionenikos17-Feb-2018Το colazione στην Πάτρα δυστυχώς δεν είναι ακαπνο και μάλιστα έχουν και τασάκια πανω στα τραπέζια (ως σχόλιο fb)
IT Restaurantnikos16-Feb-2018Εξαιρετικο και ακαπνο cafe-snack στο Κολωνακι, Σκουφα 29. Πολυ καλος καφες και πληρως ακαπνο στον καλοφτιαγμενο εσωτερικο χώρο. Οι καπνιστες ειναι στον εξωτερικο, ανοικτο χωρο του μαγαζιου που ειναι εξοπλισμένος με σομπες. Σε ερώτηση μας, επιβεβαιωσαν την απαγορευση του καπνισματος και μαλιστα χωρις τα γνωστα "τι να κανουμε...καποιοι ενοχλουνται...ο παλιονομος φταιει"!!! Ευγε. (ως σχόλιο fb)
Petite Fleur - Παγκράτιnikos16-Feb-2018Επιβεβαιωνω το ακαπνο στο petite fleur στο Παγκρατι οπως κ την ωραια ατμοσφαιρα!Μειον για μενα οι γατες που κυκλοφορουν για οσους εχουν αλλεργια.. (ως σχόλιο fb)
Μαρμελάδαnikos15-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Το σπίτι της γιαγιάς nikos15-Feb-2018"Το σπίτι της Γιαγιάς", εστιατόριο. Αιμιλίου Ριάδη 7, Θεσσαλονίκη, περιοχή Δημαρχείου. Το επισκέφτηκα πριν από λίγο, δεν κάπνισε κανείς και ο υπάλληλος μού επιβεβαίωσε ότι απαγορεύεται πάντοτε το κάπνισμα μέσα στο μαγαζί. Επίσης είναι εξαιρετικό σε όλα του. (ως σχόλιο fb)
Ναύτ-οικοnikos15-Feb-2018Καλησπέρα! Ήμουν σήμερα στο εστιατόριο Ναύτ-οικο στο Ρίο (Αχαΐα) που έχει αναφερθεί ως άκαπνο. Δυστυχώς διαπίστωσα το αντίθετο... Παρόλο που υπάρχουν παντού ταμπέλες απαγόρευσης του καπνίσματος και μερικοί πελάτες έβγαιναν έξω οικιοθελώς, οι σερβιτόροι δεν δίσταζαν να δίνουν τασάκια σε όποιον απλά το ζητούσε! Μάλιστα όταν κάποιος από διπλανό τραπέζι ρώτησε αν τελικά επιτρέπεται το κάπνισμα, η απάντηση ήταν "Αφού όλοι καπνίζουν" !!! (ως σχόλιο fb)
Λάδι & Λεμόνιnikos14-Feb-2018Με μεγαλη χαρα, επιβεβαιώνω οτι το μεζεδοπωλειο " Λαδι & Λεμονι" στα Βριλήσσια ειναι ακαπνο. Οταν τους αναφέραμε την ομάδα, μας ειπαν οτι και αλλοι τους επισκέφτηκαν λόγω της παρουσίας τους στο χαρτη μας. Το οτι ειναι πολυ ομορφο μεσα, ειναι το κερασάκι στην τουρτα. Ευγε!! (ως σχόλιο fb)
Kozi'smargarita13-Feb-2018Επιβεβαιώνω το Kozi's στα Μελίσσια ως άκαπνο. Το επισκέφτηκα σήμερα και οι καπνιστές έβγαιναν στο δρόμο να καπνίσουν. Μου το επιβεβαίωσε και ο σερβιτόρος. Επισυνάπτω το site τους. Μπόνους το καλό φαγητό (ως σχόλιο fb)
Athens Beer Restaurantmargarita13-Feb-2018Χθες βρεθηκα στο "Athens Beer" στη Νικης στο Κεντρο της Αθηνας,και μεσα δεν καπνιζαν.Δυο παρεες καθοντουσαν εξω..Μου ειπαν πως το τηρουν οταν ρωτησα. (ως σχόλιο fb)
The Garden Bar (Colors Urban Hotel)nikos12-Feb-2018Ένας πραγματικά πολύ όμορφος χώρος στη Θεσσαλονίκη! Ωραία, χαλαρή μουσικούλα! Ευγενικό προσωπικό! Υπέροχη διακόσμηση! Θα το προτιμώ στις επισκέψεις μου στη Θεσσαλονίκη, στάνταρ!
Γεύομαι Μαγεύομαιnikos12-Feb-2018Επικοινωνόντας με τον υπεύθυνο του μαγαζιού, μας ενημέρωσε πως ακολουθεί γενικότερα ακαπνη πολιτική κι ότι το σημερινό συμβαίνει κατ' εξαίρεση λόγω του συλλόγου που παρευρισκεται για την κοπή πίτας. Με λίγα λόγια, υπέκυψε στις απαιτήσεις κάποιων συγκεκριμένων... (ως σχόλιο fb)
BOA wok & sushi barnikos12-Feb-2018Το ΒΟΑ στη Νέα Σμύρνη δεν τηρεί τον νόμο. Πήγα εχτές στον πάνω όροφο και έφεραν τασάκια. Έφυγα καπνιστή. Ίσως να το τηρούν στο κάτω που έχει λίγα τραπέζια, αλλά και πάλι... (ως σχόλιο fb)
Μανιάτης - Maniatis Restaurantnikos11-Feb-2018Εστιατόριο "Μανιάτης" στα Λαγκάδια Αρκαδίας. Εξαιρετικό φαγητό, σέρβις κ εντελώς άκαπνο! Όποιος ήθελε να καπνίσει έβγαινε έξω, παρά τη βροχή και τους 4 βαθμούς C!
Spoonnikos11-Feb-2018Υπέροχα γλυκίσματα! Δεν επιτρέπουν το κάπνισμα εντός. Αρνητικό, ωστόσο, το ότι επιτρέπουν/ανέχονται τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου... Τους ενημερώσαμε σχετικά με την απαγόρευση.
Ballaronikos11-Feb-2018Όμορφο ιταλικό εστιατόριο, με αυθεντική, ιταλική pasta. Δεν επιτρέπουν το κάπνισμα εντός. Αρνητικό, ωστόσο, το ότι επιτρέπουν/ανέχονται τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου... Τους ενημερώσαμε σχετικά με την απαγόρευση.
Cin Cinnikos11-Feb-2018Όμορφος, μοντέρνος χώρος. Εντελώς άκαπνος. Η μουσική κάπως δυνατή, για τα γούστα μου. Αρνητικό, ωστόσο, το ότι επιτρέπουν/ανέχονται τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου... Τους ενημερώσαμε σχετικά με την απαγόρευση.
Περί Ορέξεωςnikos11-Feb-2018επιβεβαιώνω κ εγώ το ακαπνο της ταβέρνας Περί ορέξεως που βρίσκεται ήδη στον χάρτη. Πελατις άναψε τσιγάρο κ πριν την δεύτερη ρουφηξιά εμφανίστηκε σερβιτόρος με τασάκι κ την παρακάλεσε να το σβήσει! (ως σχόλιο fb)
Sweet Cafe (Χολαργός)nikos11-Feb-2018Έχω νεώτερα από το πρώην Sweetheart του Χολαργού. Λέγεται πλέον Sweet Cafe και παραμένει άκαπνο μέσα. (ως σχόλιο fb)
Γεύομαι Μαγεύομαιmargarita11-Feb-2018Δυστυχώς στο Γευομαι Μαγευομαι (Ιωάννινα) καπνίζουν κανονικότατα. Μόνο ο χώρος του παιδότοπου είναι ακαπνος. Οποτε ας βγει από τη λίστα...(ως σχόλιο fb)
Ελιά Λεμόνιnikos10-Feb-2018Όμορφο, προσεγμένο εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, Καποδιστρίου 9 και Βαλαωρίτου 38. Στο χάρτη μας με τα άκαπνα εδώ και χρόνια! Σήμερα το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι (και γεύθηκα ιδίω στόματι...)
ΑΕΛΙΑnikos10-Feb-2018Λυπάμαι που το αναφέρω όμως το καφέ AELIA στη Δράμα έχει σφραγίσει από όλες τις πλευρές και την οροφή τον εξωτερικό χώρο, όπου επιτρέπει πλέον ελεύθερα το κάπνισμα και συγχρόνως έχει την πόρτα της εισόδου από τον εξωτερικό χώρο στον εσωτερικό μονίμως ανοιχτή. Στον εσωτερικό χώρο δεν καπνίζουν. (ως σχόλιο fb)
LAIKA - The Cosmonaut Kafenikos09-Feb-2018Πολύ όμορφος, φωτεινός χώρος, με ιδιαίτερη διακόσμηση που μου άρεσε πολύ! Αρνητικό, ωστόσο, το ότι επιτρέπουν/ανέχονται τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου... Τους ενημερώσαμε σχετικά με την απαγόρευση.
ΜΑΝΗ ΜΑΝΗnikos08-Feb-2018Βρέθηκα χθες στο ΜάνηΜάνη στο Κουκάκι στα πλαίσια του Dine Athens. Καθίσαμε στον πρώτο όροφο. Άκαπνο εσωτερικά, ούτε επιτρεπόμενο το ηλεκτρονικό τσιγάρο μετά από επιβεβαίωση του μαίτρ. Οι καπνιστές βγαίνουν στην σκάλα για να κάνουν το τσιγαράκι τους, χωρίς όμως να επηρρεάζεται στο ελάχιστο ο χώρος φαγητού (να τους δώσουμε το ελαφρυντικό των άνω των 20 σκαλοπατιών που πρέπει να κατέβουν για να βγουν έξω?) Το φαγητό εξαιρετικό παρεπιπτόντως :) (από όσο είδα, είναι ήδη στον χάρτη, οπότε βαίνουμε καλώς) (ως σχόλιο fb)
Φ bakerynikos08-Feb-2018Επιβεβαιώνω ότι το Φ bakery στo Χαλάνδρι συνεχίζει να τηρεί το νόμο και παραμένει τελείως άκαπνο. Ευγενέστατο προσωπικό, νοστιμότατα γλυκά και brunch. (ως σχόλιο fb)
Μπαρμπαδήμος (Σύνταγμα)nikos07-Feb-2018Μπαρμπαδήμος Συντάγματος (Μητροπόλεως 12-14) Άκαπνο. Είχα πάει το Σάββατο. Έχω επιβεβαίωση από τους διαχειριστές της σελίδας τους στο Facebook. Αναφέρει πως ειναι άκαπνα και τα αλλα καταστηματα αλλά για εκείνα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Μόνο για το Σύνταγμα. (ως σχόλιο fb)
Σουσουράδαnikos06-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως e-mail).
Devido (Εύοσμος)nikos05-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Cookouchi Μαγειρεύοντας με Νουnikos04-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως μήνυμα φίλης)
Cava Vegera - wine barmargarita04-Feb-2018 Αυστηρά ακαπνο wine bar (και για ηλεκτρ. Τσιγάρο) σε όλο το μαγαζί. (Αθήνα νότια προάστια στη περιοχή της Βούλας) Έτσι μας διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος και το διαπιστώσαμε κι εμείς μετά από αρκετές φορές που βρεθήκαμε εκεί. Πολυ ωραίος χώρος και με μεγάλη ποικιλία σε κρασιά και μπύρες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα! Στον εξωτερικό χώρο έχει τραπεζάκια πάσο και φυσικά σόμπες για όσους καπνίζουν. (ως σχόλιο fb)
VIETNAMnikos04-Feb-2018Επιτρέπουν το κάπνισμα σε κλειστό χώρο. Έχει (παρανόμως) ξεχωριστούς χώρους για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες.
O Μπάμπης nikos04-Feb-2018Υπάρχει "εξωτερικός" εντελώς κλεισμένος χώρος όπου - παρανόμως- καπνίζουν. Υπάρχει επικοινωνία (με πόρτες) με τον εσωτερικό, θεωρητικά άκαπνο χώρο. Ο νόμος δεν τηρείται σίγουρα.
Πιάτσα Καλαμάκι (Νέα Σμύρνη)nikos02-Feb-2018Πολύ ωραίο φαγητό! Εξαιρετικά σουβλάκια! Το κυρίως, μέσα χώρος ήταν άκαπνος το βράδυ που πήγαμε. Έχει ωστόσο εξωτερικό χώρο/αυλή που είναι κλεισμένη με πλαστικά σχεδόν πλήρως και εκεί (παρανόμως) καπνίζουν. Δεν μας ενόχλησε καθόλου στον μέσα χώρο. Το καλοκαίρι που ανοίγουν κάποια πλαστικά, επηρεάζεται ο μέσα χώρος (και ενδεχομένως να το επιτρέπουν και μέσα, επειδή ανοίγουν κάποια πλαστκά και από εκεί).
Το σπίτι της γιαγιάς nikos02-Feb-2018Σε φωτογραφία που ανάρτησαν οι ίδιοι, ξημερώματα 2/2/2018, εμφανίζονται αναμένα τσιγάρα και σταχτοδοχεία στο τραπέζι...
Café Floralnikos01-Feb-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο ιδιοκτήτη στο facebook)
Μέντα Cafenikos31-Jan-2018Επιβεβαιώνω το ακαπνο του καφε "Μεντα" στην Κηφισιά.Ευτυχώς στον εσωτερικό χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα και καπνίζουν μονο εξω. (ως σχόλιο fb)
BoBo - Boheme Bourgeoisnikos29-Jan-2018Στο Bobo στο Κουκάκι απαγορεύεται το κάπνισμα στον κάτω όροφο ( όποιος κάθεται εκεί βγαίνει εξω για να καπνίσει). Στον επάνω όροφο όμως καπνίζουν κανονικά (επειδή έχει λέει εξαερισμό). (ως σχόλιο fb)
WE (Θεσσαλονίκη)nikos28-Jan-2018Δυστυχώς ο πολυχώρος WE στη Θέσσαλονίκη ,δεν είναι άκαπνος πια. Χθες ημουν σε μια συναυλία εκεί και ήταν φουλ στον καπνό! (ως σχόλιο fb)
Γράδαnikos28-Jan-2018Πριν από λίγες μέρες πήγαμε εκδρομή στην Καστοριά και φάγαμε στο εστιατόριο Γράδα στη βόρεια παραλία στα Ψαράδικα. Είχε πολύ κρύο και παρόλα αυτά όσοι κάπνιζαν έβγαιναν έξω. Η επίσκεψη έγινε βράδυ.(ως σχόλιο fb)
Ninnolo kifisianikos28-Jan-2018Πεντακάθαρο περιβάλλον που σπανίζει για Κηφισιά. Πολύ ωραία πιάτα υγιεινά προσεγμένα, φανταστικό brunch και τέλειες γεύσεις παγωτού. (ως σχόλιο fb)
Collagenikos28-Jan-2018Στο Collage στην Καπνικαρέα επιτρέπεται το κάπνισμα στο Bar...
Heteroclitonikos27-Jan-2018Στον πάνω όροφο καπνίζουν! Δεν τηρούν τον νόμο! (ως σχόλιο fb)
Θεραπευτήριοmargarita27-Jan-2018Δυστυχώς ο άκαπνος χώρος βρίσκεται υπό ανακαίνηση και δεν λειτουργει, οπότε προς το παρόν το μαγαζί είναι μόνο καπνιστικό (ως σχόλιο fb)
La Pasteria (Κολωνάκι)margarita27-Jan-2018Oι καπνιστές σε τραπέζια έξω στον πεζόδρομο, σε χώρο περιφραγμένο με ζαρτνινιέρες με υαλοπίνακα ύψους περίπου 1.5μ και με θερμάστρες (και άρα ουσιαστικά ανοικτός χώρος). Ο υπεύθυνος επιβεβαίωσε ότι τηρείται αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος εντός του εστιατορίου, οι καπνιστές μόνο έξω. Κατά την παραμονή μας δεν κάπνισε/άτμισε κανείς! Πολύ φιλική εξυπηρέτηση και child friendly (ως σχόλιο fb)
Μελίλωτοςmargarita27-Jan-2018Σταθερή αξία τόσο για το τέλειο φαγητό , την εξυπηρέτηση και φυσικά τον άκαπνο χώρο .
Παραδοσιακό (Λάρισα)nikos26-Jan-2018 Έχω νέα σχετικά με το συγκεκριμένο κατάστημα. Χθες το επισκέφτηκα. Δεν είχε άδειο τραπέζι κάτω και μας έβαλαν στο πατάρι. Με απογοήτευση διαπίστωσα πως ο επάνω όροφος είχε τασάκια. Εαν είχε κάτω τραπέζι δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι ότι επάνω το έκαναν καπνιστών. Όταν ρώτησα εαν τελικά είναι μη καπνιστών το κατάστημα, μου απάντησαν πως ο επάνω όροφος είναι για καπνιστές και ο κάτω για μη καπνιστές που είναι και ο κυρίως χώρος. Για καλή μου τύχη κάπνιζε μόνο μια παρέα που ευτυχώς δεν ήταν δίπλα μας. Επίσης δεν μου άρεσε ότι δεν μας ρώτησαν εαν καπνίζουμε και βρεθήκαμε προ τετελεσμένων. Απ' ότι φαίνεται οι διαμαρτυρίες των καπνιστών ήταν τόσο έντονες που το κατάστημα έκανε το πατάρι καπνιστών. Το καλό είναι πως ο πάνω όροφος δεν επικοινωνεί άμεσα παρά μόνο από τις σκάλες. Στη Λάρισα είναι ελάχιστα έως και ανύπαρκτα τα καταστήματα φαγητού που απαγορεύουν το κάπνισμα. (ως σχόλιο fb)
The Big Kahunanikos26-Jan-2018Το big Kahuna στον Κεραμεικό, υπερτέλειο μπεργκεράδικο, επιβεβαιώνω εντελώς άκαπνο. (ως σχόλιο fb)
Πέραnikos26-Jan-2018Το Πέρα στην Αιόλου, πολίτικη κουζίνα με πολύ ωραία πιάτα και φανταστικά γλυκά. (ως σχόλιο fb)
Το Σαν Φρανσίσκοnikos26-Jan-2018Χθες το βράδυ πήγα στο Σαν Φρανσίσκο. Δυστυχώς καπνίζουν και εκεί... (ως σχόλιο fb)
Choco Latte Milanonikos24-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Χρώματαnikos22-Jan-2018Επειδή συμπτωματικά είναι στο διπλανό χωριό από το δικό μου, το επισκέπτομαι όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα, φέτος πήγα 2 φορές το Δεκέμβριο και στις αρχές του μήνα και στις γιορτές και κανείς δεν κάπνιζε!
Λάδι & ΛεμόνιEva23422-Jan-2018Επιβεβαιώνω το ακαπνο για το Λάδι και Λεμόνι στα Βριλήσσια (αναπαύσεως). Ωραίος χώρος και αρκετά καλό φαγητό. Από φίλο στην ομάδα του φμπ.
Kudu The Workshopnikos21-Jan-2018Ακαπνο μέσα(το είδα, και το επιβεβαίωσα)με τέλειο καφε ωραίο πρωινό και ευγενεστατο προσωπικό!!! (ως σχόλιο fb)
Χρώματαnikos21-Jan-2018Τον 6/2017 καπνίζαν μέσα (ως σχόλιο fb 1/2018)
Slim Bites (Κολωνάκι)margarita21-Jan-2018Ζαχαροπλαστείο Slim Bites στο Κολωνάκι. Υπέροχο άκαπνο ζαχαροπλαστείο καφε με υπέροχο καφέ, πέρα από αυτόν τον κόσμο γλυκά με στέβια (ιδανικά για άκαπνους διαβητικους η σε διαιτα), μικρός χώρος αλλά πολύ όμορφος. Κάπνισμα σε εξωτερικά τραπέζια μόνο στο πεζοδρόμιο της Π. Ιωακειμ. Slim Bites Κολωνάκι, Πατριάρχου Ιωακειμ 37 (ως σχόλιο fb)
8 Le Bistromargarita21-Jan-2018Καλησπέρα σας. Χθες βράδυ επισκέφθηκα το 8 Le bistro στην περιοχή μου (Ηλιούπολη) μιας και ήταν στην λίστα σας. Αν και δεν κάπνιζαν κανονικό τσιγάρο μέσα στο μαγαζί μία από τις παρέες δίπλα μας είχε και άτμιζε 3 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μάλιστα ταυτόχρονα(ως σχόλιο fb)
Τα κουμπαράκιαnikos20-Jan-2018"Τα κουμπαράκια", ταβερνουλα κοντά στην Ιασωνίδου, Θεσ/νικη.Ακαπνο, τσεκαρισμενο και με ερωτηση στο προσωπικο. Μου το είχε ηδη πει η παρεα μου πριν παμε, αλλά το ξανατσεκαρα με ερωτηση. Μαλιστα μου ειπε η σερβιτορα ότι προσφατα μια μεγαλη παρεα 15 ατομα έφυγε απο το μαγαζι γιατι δεν τους αφησαν να καπνισουν, αλλά αυτη είναι η γραμμή τους. Εξωτερικος χωρος υπάρχει, αλλά εντελώς ανοιχτός. Φαγητο πεντανόστιμο και τιμές λογικές. Μικρό και ήσυχο. (ως σχόλιο fb)
Kafe Passion (Θεμ. Σοφούλη)margarita19-Jan-2018επιβεβαιωνω ότι ειναι ακομα ακαπνο και πολυ ομορφο... (ως σχόλιο fb)
Kastri Bistronikos16-Jan-2018Για το Kastri Bistro, επιβεβαιώνω την δημοσίευση στην ομάδα, του 2016. Συνεχίζει να είναι άκαπνο. Μετά από κουβέντα με τον μαιτρ, η πολιτική του καταστήματος, είναι να απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του καταστήματος. Όσον αφορά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, υπάρχει απαγόρευση για εκείνα που βγάζουν ατμό (δηλώνω άγνοια αν υπάρχουν ηλεκτρονικά τσιγάρα που δεν βγάζουν ατμό).
Μπουράκηςnikos15-Jan-2018Σταθερή αξία, υπέροχο φαγητό και εκ πεποιθήσεως άκπνο μαγαζί. Χτες Κυριακή γεμάτο με οικογένειες και μικρά παιδιά! (ως σχόλιο fb)
Gourmet Burger Kitchen (εντός THE MALL ATHENS)nikos15-Jan-2018Επιβεβαιώνω, ειναι το μονο 100% άκαπνο, πηγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα γι'αυτο ακριβώς το λόγο επειδη δυστυχώς στα διπλανα μαγαζιά καπνίζουν κανονικότατα... (ως σχόλιο fb)
Athens Metro Mall (Άγιος Δημήτριος)nikos15-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου.
Casa Verdenikos14-Jan-2018Το καφέ του ξενοδοχείου Verde στο Λαγκαδά...ίσως το μοναδικό άκαπνο καφέ σε ολόκληρο το Δήμο Λαγκαδά...
Goody's (Mediterranean Cosmos - Θεσσαλονίκη)nikos14-Jan-2018Σε πρόσφατη επίσκεψη μέλους της ομάδας μας, δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Cosmos, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου Goody's. Μάλιστα, φρουρός έκανε παρατήρηση σε ατμιστή!
Asian House margarita14-Jan-2018το Noodle Bar στο Ποσειδώνειο Θεσνικης που υπάρχει στον χαρτη (Κορομηλά 3 & Μ. Αλεξάνδρου 53) έχει μετονομαστεί σε ΑsianHouse. Ουσιαστικά μόνο όνομα άλλαξε, οι γεύσεις και η άκαπνη πολιτική είναι τα ίδια (ως σχόλιο fb)
The Big Kahunanikos14-Jan-2018Άκαπνο με πολύ ωραίο φαγητό στον Κεραμεικό (ως σχόλιο fb)
beeri beerimargarita14-Jan-2018Eπιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Fernandonikos14-Jan-2018Το κατάστημα Fernando στην Καλαμάτα άλλαξε διαχείριση και πλέον δεν κρατάει ούτε τον ένα όροφο άκαπνο... Καπνίζουν παντού... (ως e-mail)
Pasta Barmargarita14-Jan-2018Επιβεβαιώνω το άκαπνο. Δυστυχώς επιτρέπεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο .Επίσκεψη 12/01/2018
Θάμαnikos14-Jan-2018Το Θαμα εχει το κλασσικο προβλημα οτι τον χειμωνα, ο εξωτερικος χωρος, οπου επιτρεπουν το καπνισμα, ειναι κλειστος με ζελατινα, και αφηνουν την ενδιαμεση πορτα ανοιχτη. Οποτε και στον εσωτερικο χωρο καπνιζεσαι. (ως σχόλιο fb)
Άλαςnikos13-Jan-2018Είναι ήδη στον χάρτη, πολύ ωραίο μέρος κι εντελώς άκαπνο. Επειδή είδα ότι είχε γίνει μια σχετική κουβέντα παλιότερα δεν είναι εντελώς κλειστό το εξωτερικό του, έχει κάποια προστατευτικά για τον καιρό αλλά δεν είναι μέχρι επάνω και προς τον δρόμο είναι ανοιχτό. Εμείς πήγαμε καθημερινή οπότε δεν καθόταν κανείς έξω ενώ μέσα είχε αρκετό κόσμο. (ως σχόλιο fb)
Σπίτι (Γλυφάδα)nikos13-Jan-2018Χθες με καταρρακτώδη βροχή, όλοι οι καπνιστές ήταν παραταγμένοι έξω απ’ το μαγαζί και καπνίζανε. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν επιμονή τελικά. Και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε δευτερόλεπτο. (ως σχόλιο fb)
Hola Mexicananikos11-Jan-2018To Hola Mexicana είναι άκαπνο σε όλους τους χώρους του. Επιβεβαίωση από την υπεύθυνη (ως μήνυμα fb)
Tango Barnikos11-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Puppetnikos10-Jan-2018100% άκαπνο με πολυ ευγενικούς ανθρώπους και εξαιρετικό περιβάλλον. (ως μήνυμα fb)
Πλάστηςnikos10-Jan-2018Φίλη μας επιβεβαίωσε πως δεν έχει πετύχει ποτέ κάποιον να καπνίζει εντός.
Δυο γουλιές και δυο μπουκιέςnikos10-Jan-2018Πολύ ωραίο café στο κέντρο της Αθήνας, στην γωνία της Πλ. Κλαυθμώνος. Με χαρακτήρα, πολύ ευγενικό σέρβις και αυστηρά άκαπνο! Όχι τυχαία, κατέχει σταθερά μια θέση στον χάρτη μας, χρόνια τώρα!
Συμπόσιοnikos10-Jan-2018Επιβεβαίωση από φίλη ότι παραμένει άκαπνο.
ΝΟΗΣΙΣnikos10-Jan-2018Αναφέρθηκε (με φωτογραφίες) πως υπάρχει "εξωτερικός" χώρος - μεγάλο μπαλκόνι - όπου είναι εντελώς κλεισμένος και εκεί καπνίζουν ασύστολα. Μάλιστα, ο θεωρητικά "εσωτερικός" χώρος επικοινωνούσε με τον "εξωτερικό" - σχεδόν πλήρως ενωμένοι οι δύο χώροι - και έτσι ο καπνός διαχεόταν παντού! Δεν έχει πλέον θέση στον χάρτη μας.
Plaisir (εμπ. κέντρο Florida - Θεσσαλονίκη)nikos10-Jan-2018Υπάρχει και "εξωτερικός" χώρος που έχει κλειστεί (τον χειμώνα) και εκεί (παρανόμως) καπνίζουν. Στο "εσωτερικό" δεν καπνίζουν αλλά η ενδιάμεση πόρτα είναι μονίμως ανοικτή και έτσι μυρίζει καπνό και μέσα. (ως σχόλιο fb)
Πανελλήνιονnikos09-Jan-2018To εστιατόριο "Πανελλήνιον" στην Καλαμπάκα, που υπάρχει στη λίστα, είναι όντως άκαπνο και πολύ καλό! (ως σχόλιο fb)
8 Le Bistronikos09-Jan-2018Το 8 Le Bistro είναι ένα μικρό, όμορφο ατμοσφαιρικό μαγαζί με ωραίο φαγητό και κρασί, με πολύ καλή εξυπηρέτηση και φυσικά άκαπνο!! Βρίσκεται στην Ηλιούπολη, στην οδό Φρύνης 8. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!! (ως σχόλιο fb)
Conservanikos09-Jan-2018100% άκαπνο καφέ. Εκπληκτικό! (ως μήνυμα στο fb)
Κόφι microroasterynikos09-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ενιαίος χώρος) μετά από κουβέντα με τους ιδιοκτήτες. Ο espresso freddo καλός! (ως σχόλιο fb)
Ελιά Λεμόνιnikos09-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου. Μάλιστα, το ίδιο το κατάστημα δήλωσε πως δεν επιτρέπει εντός ΟΥΤΕ το ηλεκτρονικό τσιγάρο, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος!
Παυσίλυπονnikos09-Jan-2018Αναφέρθηκε από δύο άτομα πως καπνίζουν εντός. Το ανέχονται και δεν λένε κάτι αν καπνίζει κάποιος.
Νάρκισσοςmariasiak09-Jan-2018Εξαιρετικός χώρος,ποιότητα καφέ και ξεκάθαρα άκαπνο περιβάλλον.Σχετικά λίγα τραπέζια εσωτερικά,αλλά αξίζει για το καφέ και το περιβάλλον μια βόλτα ως την Εκάλη.Για όλες τις ηλικίες!
Motley CoffeeSweetnikos09-Jan-2018πολυ ομορφος.εσωτερικος.χωρος,ωραιος καφες και μεγαλη ποικιλια γλυκων...Ακαπνο στο εσωτερικο του, υπηρχε ειδικος ανεξαρτητος χωρος καπνιζοντων εκτος, ηταν καπως σαν πισω αυλη με σόμπες.
Ακάκιοςnikos09-Jan-2018Ο Ακακιος μακαροναδικο στο π.φαληρο.πολυ ιδιαιτερος χωρος!!!καπνισμα εξω!!! (ως σχόλιο fb)
Μαύρο Πρόβατο (Παγκράτι)nikos09-Jan-2018Το εστιατόριο "μαύρο πρόβατο "στο Παγκράτι είναι/συνεχίζει να είναι άκαπνο. Το επισκέφθηκα χθες. Πλας σούπερ φαγητό! (ως σχόλιο fb)
Arassonikos09-Jan-2018Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ακαμάτρα - Akamatranikos09-Jan-2018Η ακαματρα στη λαρισα ειναι ακαπνος χωρος και τελειο φαγητο!!!! (ως σχόλιο fb)
Mikel (Ιωάννινα)nikos09-Jan-2018Κατά το μεγαλύτερο μέρος πρόκειται ουσιαστικά για χώρος καλυμμένος με νάιλον όπου τα τασάκια βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Στην πραγματικότητα ο χώρος όπου ΔΕΝ καπνίζουν είναι δυσανάλογα μικρός (το μπαρ δηλαδή και 2-3 τραπεζάκια).