Πρόσφατες αξιολογήσεις

ΚατάστημαRaterΗμερομηνίαΑξιολόγηση
Waffle House (Πεντέλη)nikos11-Oct-2017Στo waffle house στην Πεντέλη δεν καπνίζουν: το επισκεφτήκαμε το Σάββατο με την 7 μηνών κόρη μας. (ως σχόλιο fb)
Athens Beer Restaurantnikos07-Oct-2017Δυστυχώς παιδιά, το Athens Beer Restaurant δεν είναι πλέον άκαπνο. Πήγα εχτές με την σύζυγο μου να απολαύσουμε μια ωραία βραδιά και ο πάγκος δίπλα απ' το μπαρ ήταν γεμάτος από σταχτοδοχεία και καπνιστές... Η δικαιολογία ήταν ότι ... ήταν κοντά στην πόρτα! Κρίμα...
Δυο γουλιές και δυο μπουκιέςnikos06-Oct-2017Επιβεβαίωση άκαπνου.
Μπουράκηςnikos02-Oct-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Cafella (Καλαμαριά)nikos30-Sep-2017UPDATE.. Το μαγαζί άλλαξε λειτουργία (και όνομα) από καφέ σε ουζερί και δεν εφαρμόζεται πλέον ο αντικαπνιστικός νόμος... Κρίμα.. (ως σχόλιο fb)
Ελληνικό Καφενείοnikos30-Sep-2017Αναφέρθηκε ως άκαπνο. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε (κατά λέξη) πως "οι ιδιοκτήτες του έχουν σαν αδιαπραγμάτευτη αρχή τους να μην καπνίζει κανείς εντός του εσωτερικού χώρου"... (ως ηλ. άρθρο αλλά και ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Coffice - Books & Coffeenikos28-Sep-2017Επιβεβαίωση άκαπνου.
7th Thoughtnikos27-Sep-2017Επιβεβαίωση άκαπνου.
Πιάτσα Καλαμάκι (Νέα Σμύρνη)nikos26-Sep-2017Δυστυχώς, έχω άσχημα νέα από το "Πιάτσα Καλαμάκι" στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης... Αρχικά, προσέξαμε πως η πίσω αυλή/μπαλκονάκι (όπου καπνίζουν) δεν χωρίζεται με τίποτα από τον "εσωτερικό" χώρο όπου καθήσαμε εμείς (αναζητώντας άκαπνο, καθαρό περιβάλλον). Δυο κυρίες κάπνιζαν στο τραπεζάκι που βρισκόταν ένα μέτρο από τον "εσωτερικό" χώρο. Ήδη ο καπνός ήταν κατά διαστήματα ενοχλητικός. Ωστόσο, λίγο πριν φύγουμε, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Ο φίλος μου πρόσεξε πως σε τραπέζι στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού (όπου υποτίθεται δεν καπνίζουν), πίσω μου, είχαν ανάψει τσιγάρο! Ενημερώνουμε αμέσως την σερβιτόρα. Εκείνη μας απάντησε, ξερά και απαράδεκτα, πως "δε μπορούμε να τους δέσουμε..."!!! Τέτοια αναισθησία! Τέτοια ανευθυνότητα! Καμία ντροπή! Κανένας σεβασμός σε πελάτες και νομοθεσία! Φύγαμε κακήν κακώς. Κανονικά, δεν θα έπρεπε να πληρώσουμε. Τί θα μας έλεγαν; Αφού "δε μπορούσαν να μας δέσουν"...
Γιασεμίnikos25-Sep-2017Επιβεβαίωση άκαπνου και στους δύο εσωτερικούς χώρους!
FYC - Frozen Yogurt Cafenikos25-Sep-2017Επιβεβαίωση άκαπνου! Πλέον, έχουν και το σηματάκι "Εδώ ΔΕΝ χρειαζόμαστε μάσκα - αναπνέουμε ελεύθερα"! ;-)
Five 5 Grinders - Coffee Specialistsnikos25-Sep-2017Δυστυχώς το Five 5 Grinders - Coffee Specialists (Λεωφ. Πηγής 63, Μελίσσια Αττικής) πρέπει να αφαιρεθεί από τη λίστα και το χάρτη ψυχαγωγίας χωρίς καπνό. Ο χώρος είναι ανοιχτός (τέτοια εποχή) μόνο από μία πλευρά, τη μπροστινή, αλλά καπνίζουν... Και από ό,τι κατάλαβα ούτε το χειμώνα τηρείται η πλήρης απαγόρευση. (ως σχόλιο facebook)
Brothers in Law (Θεσσαλονίκη, οδ. Κομνηνών)nikos25-Sep-2017Επιβεβαιώνω το άκαπνο. Πουθενά τασάκια κ σε ερώτηση μου στη σερβιτόρα μου επιβεβαιώσε πως το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο έξω.... (ως σχόλιο fb)
Kitchen Labnikos21-Sep-2017Στο kitchen lab την ωρα που εφευγα ηρθε ο ιδιος ο Ακης ο ιδιοκτητης στο διπλανο τραπεζι κ καπνισε ηλεκτρονικο τσιγαρο... (ως σχόλιο fb)
Dizernikos18-Sep-2017Πήγαμε 6 άτομα την Κυριακή μαζί με τα 2 παιδιά μας. Φάγαμε το καλύτερο Brunch και το απίστευτο Cheesecake Espresso σε ένα εντελώς ΑΚΑΠΝΟ περιβάλλον. Απλά τέλειο!!! (ως σχόλιο fb)
All Daynikos15-Sep-2017Αναφέρθηκε ως άκαπνο από φίλη της ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό την 15/9/2017. Επίσης, υπάρχει κριτική στην fb σελίδα τους από τον 3/2017 όπου αναφέρεται επίσης ως άκαπνο.
Κουμπί coffee & craftsnikos12-Sep-2017Ο χώρος είναι άκαπνος, το επισκέφθηκε πρόσφατα φίλη με τα παιδιά της. Και το επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη. (ως σχόλιο φίλης από Θεσσαλονίκη στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Collagenikos06-Sep-2017Η σερβιτόρα μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα αν θέλουμε να κάτσουμε μέσα στο μαγαζί. Στο εσωτερικό του μαγαζιού δεν κάπνιζε κανείς και κάποιες κοπέλες που κάθονταν μέσα μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού για να καπνίσουν. (ανάρτηση μέλους του Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό")
Κουμπί coffee & craftsnikos25-Aug-2017Διαγράψτε το Κουμπί Coffee & Crafts, εδώ και καιρό βλέπω καπνιστές χαλαρά.. (ως σχόλιο fb)
Αργαλίnikos23-Aug-2017Ο φίλος Δημήτρης άνοιξε τις πόρτες του νέου του καταστήματος στην Κατερίνη (περιοχή Σιδ. Σταθμός). Παρότι καπνιστής ο ίδιος, δηλώνει σεβασμό προς τους πελάτες αλλά και το εργασιακό του περιβάλλον, μη επιτρέποντας το κάπνισμα εντός του κλειστού χώρου. (ως ανάρτηση φίλου από την Κατερίνη στην FB ομάδα "Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό")
Tasomanolis Fish Restaurant / Τασομανώληςnikos21-Aug-2017Φρέσκα ψάρια, υπέροχο φαγητό και χωρίς καπνό ακόμα και στον ανοιχτό χώρο (έκαναν δις πολύ ευγενικά παρατήρηση στη μητέρα μου- αναμεικτα συναισθηματα οπως φαντάζεστε στην παρέα αλλά εγω πολύ το χάρηκα) στον Tasomanolis Fish Restaurant στον Πλακια (νότιο Ρέθυμνο). (ανάρτηση φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Coffeehouse - Taste Habitat (Monumental Plaza - Μαρούσι)nikos12-Jul-2017Coffeehouse στο Μαρούσι, στον προαύλιο χώρο του Monumental Plaza στο δαχτυλίδι. (Λ. Κηφισίας 44, Μαρούσι) Καρατσεκαρισμένο απ' όλες τις πλευρές ως τελείως άκαπνο σε όλους τους εσωτερικούς του χώρους. Καλόγουστος χώρος, ηρεμία και όμορφη μυρωδιά καφέ. (ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Σπήλιοςnikos19-Jun-2017Πήγα χθες, όταν μου είπαν ότι δεν καπνίζουν, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Χωριό στο πουθενά, οι περισσότεροι κάτοικοι εναντίον του, μεγάλες παρέες να έχουν ξεκόψει από εκεί, μαζί τους και οι 'αντικαπνιστές'. Τελικά ισχύει. Στον Σπήλιο έφαγα περιποιημένο φαγητό με καθαρό αέρα. (ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Συνάντηση (Κισσός Πηλίου)nikos18-Jun-2017Πράγματι ακαπνη πριν καν βγει ο νόμος. "Προτιμάμε να χάσουμε πελάτες αλλά να έρθει μία παρέα η οικογένεια που θα εκτιμήσει το καθαρό περιβάλλον". Καπνίζουν μόνο στην αυλή που εντελώς έξω και ανοιχτή. Από φαγητά πολλές επιλογές μαγειρευτά και ψητά. (σχόλιο στο fb)
Isalosnikos18-Jun-2017Σήμερα, λόγω βροχής, το μαγαζί ήταν γεμάτο μέσα και απαγόρευαν και το κάπνισμα και το άτμισμα. (ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Manna - Cook Housenikos18-Jun-2017Σήμερα, λόγω βροχής, το μαγαζί ήταν γεμάτο μέσα και απαγόρευαν και το κάπνισμα και το άτμισμα. (ανάρτηση στην fb Ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Porto Grill Piraeusnikos29-May-2017Άκαπνο ... με τον νόμο αλλά, κυρίως, λόγω άποψης! Επίσης, πεντακάθαρο! (ως σχόλιο fb)
Subito (Θέρμη)nikos25-May-2017Είναι πιτσαρία/κρεπερί που φτιάχνει και καφέ. Κυρίως δουλεύει με παραγγελίες, αλλά είναι ακριβώς πάνω στην πλατεία και θα βόλευε ίσως και για να κάτσεις αφού έχει και αρκετά τραπέζια. Το μαγαζί επιβεβαίωσε με σαφήνεια το άκαπνο του χώρου, εξωτερικά τραπέζια υπάρχουν αλλά δεν είναι κλειστά με κάποιο τρόπο. (ως σχόλιο fb)
Ριφιφί / Rififinikos25-May-2017Επιβεβαίωση άκαπνου από μέλος της ομάδας "Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό". Αναφέρθηκε μάλιστα ότι είναι και πολύ ωραίο το φαγητό αλλά και τα γλυκά...
Θανάσης nikos24-May-2017O Thanasis souvlaki in Monastiraki is completely non-smoking inside. They will also try and seat you somewhere away from smoke outside if you ask, though difficult at times. (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα "Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό")
Telaronikos03-May-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλια fb)
Clochardnikos10-Apr-2017Πριν από 2 εβδομάδες φίλοι μου που επισκέφθηκαν το εστιατόριο Clochard στη Θεσσαλονίκη, "μάλωναν" με τον ιδιοκτήτη γιατί γνωστός κοσμικός κύριος της πόλης είχε άλλου είδους αντιμετώπιση - για εκείνον δεν ίσχυε η απαγόρευση καπνίσματος-και απολάμβανε την πουράκλα του καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς... (ως σχόλιο φίλης από την fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Γιαννης Τσαδαρηςnikos08-Apr-2017Ψάχνοντας ενα εστιατοριο για την Κυριακή του Πάσχα, κάλεσα στην ταβέρνα ο Γιάννης στα Κιούρκα για επιβεβαίωση του άκαπνου του χώρου και κράτηση. Δυστυχώς μου τα "μάσησε" ο κατά τ αλλα ευγενέστατος ιδιοκτήτης.. οτι δε μπορει να εγγυηθει πως θα σεβαστουν ολοι το νομο ακομα κ αν τους κανει παρατηρηση. Δυστυχως θα πρεπει να αφαιρεθει απο το χάρτη. (ως σχόλιο fb)
Pasta Barnikos03-Apr-2017Επιβεβαίωση (βάσει fb)
Το Βαζάκιnikos02-Apr-2017Επιβεβαίωση άκαπνου
Ζέρζοβαnikos30-Mar-2017Εκτός από το ότι (παρανόμως) καπνίζαν στον εξωτερικό, κλεισμένο (με νάυλον) χώρο, καπνίζαν και στο εσωτερικό του μαγαζιού - (πιθανόν τηρούν την απαγόρευση μόνο στο κατώτερο εσωτερικό επίπεδο, στον θόλο - που ωστόσο επικοινωνεί άμεσα με το υπόλοιπο μαγαζί).
dtalenikos28-Mar-2017Πολύ όμορφο café στη Νέα Σμύρνη (Ικονίου 11), προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, με υπέροχη διακόσμηση και ευγενέστατο προσωπικό! Αλλά, το κυριότερο, μπαίνεις και μυρίζει μόνο καφέ ή φρέσκα κρουασάν! Ούτε ίχνος καπνού! Το τηρούν από άποψη (και όχι από φόβο του νόμου) αλλά και από σεβασμό στους πελάτες και το προσωπικό που δουλεύει εκεί! Πολύ θετική εντύπωση! Θα ξαναπάω σίγουρα!
Extravaganzanikos28-Mar-2017Σούπερ φαγητό και αυστηρά άκαπνο το extravaganza στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει κανονικά στη λίστα. Πήγαμε χθες και το επιβεβαιώνω. (ως σχόλιο fb)
Tο Ελληνικόnikos27-Mar-2017Αναφέρθηκε ότι δεν τηρούν τη νομοθεσία και καπνίζουν μέσα στο μαγαζί.
Ατίταμοςnikos24-Mar-2017"Επιβεβαιώνω ότι ο Ατίταμος παραμένει μια άκαπνη όαση στην καρδιά των Εξαρχείων" (ως σχόλιο fb)
Ρουβάςnikos23-Mar-2017Παραδοσιακή ταβέρνα στην Κέρκυρα (Σταματίου Δεσύλλα 13). Φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, καλές μερίδες και καλές τιμές. Τηρούν τον αντικαπνιστικό νόμο από τότε που ψηφίστηκε. (ως σχόλιο fb)
Krinosnikos23-Mar-2017Ο "εξωτερικός χώρος έχει κλειστεί (τουλάχιστον τον χειμώνα) κι εκεί (παρανόμως) καπνίζουν. Αναφέρθηκε από φίλη της ομάδας ότι δεν διαχωρίζεται από τον εσωτερικό, θεωρητικά άκαπνο χώρο... Επίσης, άλλη φίλη της ομάδας ανέφερε ότι ακόμη και στον πρώτο όροφο (όπου παλαιότερα είχε αναφερθεί ως άκαπνος), επίσης καπνίζουν...
Ελλαδίτικοnikos19-Mar-2017Μόλις γυρίσαμε από το Ελλαδίτικο, Βασ. Γεωργίου 35, Θεσσαλονίκη, και μόνο τα καλύτερα έχω να πω! Από την εξυπηρέτηση, το καθαρότατο περιβάλλον, τα νόστιμα πιάτα με τεράστιες μερίδες και τις νορμάλ τιμές, φαγητό του σκασμού περίπου 15€ ανά άτομο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!! (ως σχόλιο fb)
Latin 4U (Συγγρού 5)nikos17-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου από Αλέξανδρο Φωτεινό.
Δυο γουλιές και δυο μπουκιέςnikos16-Mar-2017Αθήνα, Κέντρο - Το "Δυο Γουλιές, Δυο Μπουκιές". Ακαπνο καφέ (Απαγορεύεται το τσιγάρο και το ηλεκτρονικό τσιγάρο) πολύ ευγενικό προσωπικό, όμορφος, πολύ καθαρός χώρος. (ως σχόλιο fb)
Πεϊνιρλί Ελευθεριάδηςnikos13-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου. Ωστόσο, αναφέρθηκε πως υπάρχει κάποιος μικρός, υπόγειος χώρος όπου (παρανόμως) καπνίζουν.
Gazartenikos13-Mar-2017....Gazarte,Παρασκευή 10/3.....ΑΚΑΠΝΟ ακόμα και για τους καλλιτέχνες επί σκηνής!!!....ευχάριστη έκπληξη σε κάθε περίπτωση!!! (ως σχόλιο fb)
ΔΡΑΜΙnikos12-Mar-2017Από σχόλιο στην ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό προκύπτει πως κάποιες φορές δεν επιτρέπουν το κάπνισμα (π.χ κάποιες Κυριακές μεσημέρι, όταν και υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά) ενώ άλλες φορές επιτρέπουν το κάπνισμα "κανονικότατα"... 9 & 10 Ιαν. 2017 αναφέρθηκε ότι κάπνιζαν... Πριν περίπου ένα μήνα (2/2017) αναφέρθηκε ότι δεν κάπνιζαν. Σήμερα, Κυριακή μεσημέρι (12/3) δεν καπνίζουν. Τήρηση νόμου ... με τις μέρες τους και τις ώρες τους...
Κιβωτόςnikos12-Mar-2017Το φαΐ όπως πάντα εξαιρετικό. Ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη: Ο εσωτερικός χώρος πλήρως άκαπνος, οι καπνιστές βγαίνουν έξω για τσιγάρο. Έχουν όμως κλείσει την μπροστινή αυλή με τζάμια, έχουν μπει θερμάστρες και προσφέρονται μερικά τραπέζια για καπνίζοντες. Περνάς από αυτό το χώρο για να μπεις στο άκαπνο εσωτερικό, και η πόρτα που συνδέει τους δύο χώρους είναι κατά κανόνα ανοικτή. Μέσα (στο άκαπνο) μας ήρθε 1-2 φορές ελαφρά μυρωδιά. (ως σχόλιο fb)
Medez Cafenikos11-Mar-2017Βρέθηκα χθες το βράδυ στο medez cafe στο Παγκράτι που είναι εντελώς άκαπνο (άναψε κάποιος τσιγάρο κ ήρθε κατευθείαν η υπάλληλος κ ενημέρωσε ότι απαγορεύεται). Απλά ενημέρωση ότι το μαγαζί είναι το βράδυ κανονικό bar μέσα κ όχι μόνο cafe/snack. Έχει κ πολύ ιδιαίτερα ζεστά coctails στον καταλογο (και με κρασί χωρίς αλκοόλ)! Οι ασθματικοί μου φίλοι κ εγώ σας ευχαριστούμε που υπάρχετε! (ως σχόλιο fb)
Little Indianikos09-Mar-2017Μόλις φτάσαμε, ήταν μόνο μια παρέα ήδη εκεί, όπου κάπνιζε. Ρωτήσαμε την υπεύθυνη, όπου μας διαβεβαίωσε ότι το μαγαζί είναι μη καπνιζόντων, απλά η παρέα ήταν η μόνη και τους άφησε, αλλά θα το σβήσει αμέσως και θα τους πάρει το τασάκι (όπως και έγινε). Όσο τρώγαμε, ήρθε μία άλλη μεγάλη παρέα, που μόλις κάθησε ρώτησαν τον σερβιτόρο "αν θα μπορέσουν να καπνίσουν, ή θα φάνε τα νύχια τους όλο το βράδυ". Τους απάντησε οτι "αν μείνουμε μόνοι μας..." (εκείνη την ώρα εμείς ήμασταν οι μόνοι άλλοι πελάτες)... Μόλις σηκωθήκαμε να φύγουμε, μα δεν είχαμε βάλει ακόμα τα παλτά μας, ζήτησαν τασάκι από τον σερβιτόρο... όπου φεύγοντας πια τον ακούσαμε να λεει κάτι του στυλ "σε λίγο..." (ως σχόλιο fb)
7th Thoughtnikos07-Mar-2017Άκαπνο, με χαλαρή τζαζ μουσική! Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο έξω, σε τραπεζάκια σε ανοικτό χώρο. Όταν κάνει κρύο, προσφέρονται και ... κουβερτούλες για να μην κρυώνουν οι καπνιστές. (ως σχόλιο, fb)
Μαύρο Πρόβατο (Μελίσσια)nikos06-Mar-2017Ο νόμος δεν τηρείται! Στον εξωτερικό, κλεισμένο (τουλάχιστον τον χειμώνα) χώρο καπνίζουν (παρανόμως). Ναι μεν δεν καπνίζουν στον εσωτερικό χώρο αλλά συχνά ο καπνός περνάει από τις πόρτες προς τα μέσα και ενίοτε ενοχλεί. Υπάρχουν άλλες εντελώς άκαπνες (νόμιμες, δηλαδή) επιλογές στην περιοχή.
Koi Sushi Bar (Γλυφάδα)nikos06-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Golden Phoenix - Κεφαλάρι, Κηφισιάnikos06-Mar-2017Τίγκα στον κόσμο λόγω του πλούσιου μπουφέ σε fix τιμή που το κάνει συμφέρον τέτοιες μέρες. Σκεφτείτε ότι την ώρα που φεύγαμε είχε δύο παρέες που περίμεναν όρθιες να αδειάσει τραπέζι. Και όλα αυτά στο πλήρως άκαπνο περιβάλλον, που τηρείται απόλυτα ο νόμος και δεν είδα ούτε έναν να γκρινιάζει γι' αυτό. (ως σχόλιο fb)
Cafe με Χαμόγελοnikos06-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Cupolanikos05-Mar-2017Άκαπνο ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή του Παγκρατίου!άνοιξε πρόσφατα κι ο ιδιοκτήτης μου διαβεβαίωςε ότι θα συνεχιςουν να τηρούν το άκαπνο.πράγματι στις 3 ώρες που ήμασταν εκεί,όλοι έβγαιναν έξω για τσιγάρο που είναι πεζόδρομος και κάθονταν στα παγκάκια.πολύ καλό ιταλικό φαγητό! (ως σχόλιο fb)
Petite Fleur - Kηφισιάnikos05-Mar-2017Ενα μικρό καφέ tea μπαράκι, στην Κηφισιά, Petit fleur λέγεται και είναι στην Α. Θεοδώρων 4, είναι τελείως άκαπνο από...πεποίθηση! Από ότι είδα, υπάρχει στον χάρτη. Το επιβεβαιώνω! (ως σχόλιο fb)
Στου Λαδόκωσταnikos05-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ιορδάνης - Μακεδονίαnikos04-Mar-2017Ευτυχώς πλήρως άκαπνο και μόλις μίλησα και μου το επιβεβαίωσαν!!!! Φάγαμε τέλεια και προπαντώς άκαπνα!!!!! (ως σχόλιο fb)
Γράδαnikos04-Mar-2017Σε μήνυμα που έστειλε προς το μαγαζί μια φίλη της ομάδας μας στο fb, απάντησαν το κάτωθι: "Όσον αφορά το κάπνισμα, είναι ρευστό το θέμα στην Καστοριά. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον κάθε πελάτη. Τα μεσημέρια σίγουρα δεν επιτρέπουμε το κάπνισμα λόγω παρουσίας παιδιών. Τα βράδια ανάλογα πάλι αν υπάρχουν παιδιά, εγκυμονουσες ή άτομα με αναπνευστικά προβλήματα!" ΑΝΑΛΟΓΑ... Σε κάποιο, δε, σχόλιο στο TripAdvisor είχε αναφερθεί ότι καπνίζουν... (σε άλλα έλεγε ότι, τι καλά, που δεν καπνίζουν...)
The Old Pharmacynikos04-Mar-2017Δυστυχώς θα πρέπει να βγει απο την λίστα των άκαπνων και το The Old Pharmacy, Γράμμου 31 στα Βριλήσσια. Αφήνουν μεσα το τσιγάρο κοντα στο παράθυρο κι όλο παει μεσα κανονικά. Ρώτησα τον σερβιτόρο γιατι επιτρέπουν το κάπνισμα μεσα και άρχισε τα γνωστά: μα θα φύγουν σε λιγο... ήταν άδειο οταν ήρθαν... κτλ. Υπενθύμισα οτι υπάρχει καποιος νομος που δεν εφαρμόζεται, καθως και την ύπαρξη του μπαρ σε λίστα άκαπνων και φύγαμε.
Saleronikos03-Mar-2017Σήμερα το μεσημέρι υπάλληλος ή ίσως ο ιδιοκτήτης, κάπνισε μέσα στο κατάστημα, στον "άκαπνο" χώρο! (ως σχόλιο fb)
Petite Fleur - Παγκράτιnikos03-Mar-2017Πηγα σήμερα. Γλυκυτατο, χαρουμενο, με ωραιο καταλογο, προσεγμένη μουσικη και κυριως ακαπνο. Και οπως μου ειπε ο σερβιτορος ( ρωτησα για να το επιβαιβαιωσω) ρητά απαγορεύεται το καπνισμα. Και με αρκετα live! (ως σχόλιο fb)
Dizernikos03-Mar-2017Επιβεβαίωση άκαπνου
CHEFI The Restaurantnikos01-Mar-2017Στο Chefi στο Χαλάνδρι δε διανοείται κάποιος να καπνίσει. Η άποψη του chef και της ιδιοκτήτριας είναι ότι κάπνισμα και απόλαυση του φαγητού δεν μπορούν να συνυπάρχουν, ο καπνός αλλοιώνει τη γεύση. Υποθέτω ότι ακόμη και αν ακυρωνόταν ο νόμος, η απαγόρευση καπνίσματος στο Chefi θα συνεχιζόταν... (ως σχόλιο fb)
Iris Café nikos28-Feb-2017Iris cafe στο λιμάνι στο Καρλόβασι Σαμου. Ειναι το μονο cafe στο Καρλόβασι που δεν καπνίζουν μεσα. Με διαβεβαίωσε η υπεύθυνη οτι εφαρμόζουν το νόμο απο τοτε που ψηφίστηκε. Υπάρχει και εξωτερικός χώρος για κάπνισμα. (ως σχόλιο fb)
Zuccherinonikos27-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου.
Coffee Brothersnikos27-Feb-2017Ειναι μέσα στον ίδιο χώρο και η καπνίλα ειναι έντονη κ εκει! (ως σχόλιο fb)
Firenzenikos27-Feb-2017Για την Firenze ήθελα να πω, πήγαμε το Σάββατο 18-2-2017, στις 20:00 γονείς με παιδιά. Ο εσωτερικός χώρος πολύ ωραίος και καθαρός, μέχρι που άρχισαν να αυξάνονται οι πελάτες στην εξωτερική σάλα, περιτριγυρισμένη από τα κλασικά πλαστικά και χωρίς εξαερισμό. Οι πόρτες έμεναν ανοιχτές για να μπορούν φυσικά να περνούν οι σερβιτόροι με τους δίσκους κι έτσι γέμισε καπνό και μέσα! κι όταν φεύγαμε περάσαμε μέσα από ένα απίστευτο ντουμάνι!!!! Δεν θα το έλεγα και άκαπνο...
Corks & Forks - Wine Pubnikos27-Feb-2017Corks and forks στον πειραια, wine restaurant ακαπνο ολο μεσα, καταπληκτικο φαγητο και γλυκα, μεγαλη λιστα κρασιων (ως σχόλιο fb)
Κρίθαμοςnikos27-Feb-2017Δεν καπνίζουν στην αίθουσα, στην περίκλειστη αυλή όμως καπνίζουν... Στον εξωτερικό χώρο που ενώνεται με τον κλειστό μια χαρά καπνίζουν. Οπότε δε θεωρείται άκαπνο. Οι χώροι ενώνονται, πως μπαινοβγαίνουν άλλωστε αυτοί που σερβίρουν; (ως σχόλια 3 μελών της fb ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Κρίθαμοςnikos26-Feb-2017Άκαπνο στο Ν. Ψυχικό. Σήμερα γεμάτο από κόσμο και οι καπνιστές στο πεζοδρόμιο... Το εσωτερικό περιβάλλον ήταν εντελώς καθαρό από καπνό. (ως σχόλιο fb)
Parolenikos25-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου από φίλο στα Ιωάννινα.
Little Monday - Creative Playlandnikos25-Feb-2017Στη σελίδα τους στο fb αναφέρουν αρκετοί ότι καπνίζουν εντός του μαγαζιού...
L' Artista (Pizzeria Birreria Damiani L' Artista)nikos25-Feb-2017Καπνίζουν λέει κάτω αλλα επάνω όχι και ρωτάω απο κάτω προς τα που πάει ο καπνός; (ως σχόλιο fb)
ΤΟ ΒΑΓΟΝΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣnikos25-Feb-2017Το βαγόνι της γεύσης Ιωάννινα ειναι επίσης βαγόνι του καπνού (ως σχόλιο fb)
ΤΑΜΑΜnikos24-Feb-2017Το ταμαμ εχει 2 αιθουσες στην ουσια 2 διαφορετικα κτιρια. Πανω στο δρομακι και κατω απο το δρομακι στο υπογειο. Η καινουργια αιθουσα πανω στο σοκακι ειναι η ακαπνη. (ως ενημέρωση fb)
Η Πρίγκιποςalexkyrg24-Feb-2017τα τελευταία 3 χρόνια που πάω, τεκές είναι μέσα.
Το Μαντρίnikos23-Feb-2017Επαγγελματικό γεύμα στο Μαντρί στην Γλυφάδα. Ο απόλυτος χώρος των καπνιστών. Φιλοσοφίας καπνιζόντων και ο χώρος. Πραγματικό μαντρί. Ευγενέστατος ο σερβιτόρος. Με την άδεια της διαχείρισης δεν έχει θέση στον χάρτη.
Το Ωραίον Ντεπώnikos23-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Los Gatos nikos22-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Koi Sushi Bar (Νέα Σμύρνη)nikos22-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου, κατόπιν προσωπικής επίσκεψης.
The Hoppy Pubnikos22-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Lazy Bulldognikos21-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Σπίτι (Γλυφάδα)nikos20-Feb-2017Δεν επιτρέπουν το κάπνισμα μεν... Επιτρέπουν (παρανόμως) το άτμισμα, δε... (ως σχόλιο fb)
Κρόνοςnikos20-Feb-2017Αν υπαρχει στο χαρτη η ταβερνα "Κρονος" στη Θεσσαλονικη (Βασιλισης Ολγας) να ΒΓΕΙ. Την τσικνοπέμπτη λεει κάπνιζαν "λόγω ημέρας"...
TOMS Roasting Co.nikos19-Feb-2017Στα τραπέζια του μαγαζιού στην στοά (στεγασμένο αίθριο) καπνίζουν στο φουλ... Οπότε, πρέπει να περάσεις μέσα από καπνό για να καταλήξεις στο (όντως) άκαπνο εσωτερικό, υπόγειο χώρο του μαγαζιού...
Τζίτζηκας & Μέρμηγκας (Σύνταγμα)nikos19-Feb-2017Το κατάστημα "Τζίτζικας και Μέρμηγκας" στη Μητροπόλεως επιτρέπει το κάπνισμα στον επάνω όροφο. (ως σχόλιο fb)
Cava Vegera - wine barnikos19-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Materia Prima - cava & wine barClaire19-Feb-2017Επιβεβαίωση για άκαπνο 19/2/2017 βάσει σχολιου στο fb
Το καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνοςnikos18-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου! Βραδιά με live μουσική και χωρίς καθόλου καπνό! Όλοι οι θαμώνες, παλιοί και νέοι, έβγαιναν απλά έξω για το τσιγάρο τους και επέστρεφαν αμέσως μετά για να μη χάσουν τη μελωδική βραδιά εντός! ;-) Το προσωπικό πολύ φιλικό. Οι δε τιμές, εξαιρετικά χαμηλές!
Βιβλιοπωλείο Ιανόςnikos18-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου.
Rootsnikos18-Feb-2017Εντελώς άκαπνο, επιβεβαιωμένο και από προσωπική εμπειρία και ρωτώντας το προσωπικό. Το φαγητό φοβερό και σε λογικές τιμές. Οι καπνιστές βγαίνουν στο πεζοδρόμιο αν θέλουν να καπνίσουν. Αξίζει να το υποστηρίξουμε! (ως σχόλιο fb)
Ζώγια (Βόλος)nikos18-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ninnolo kifisiaClaire18-Feb-2017Eπιβεβαίωση για το άκαπνο με παρουσία 17/2/2017!! υπάρχει εξωτερικός χώρος για τους καπνίζοντες που δεν ενοχλεί.
Daios Bar Restaurantnikos17-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ελαίας Γηnikos17-Feb-2017Επαγγελματικό γεύμα στο Ελαίας Γη στην Πολιτεία άκαπνο μεν όπως περιγράφεται από το 2013 αλλά παραμένει ο προθάλαμος με δύο τεράστια σταχτοδοχεία μακριά από την κυρίως σάλα. Με ελάχιστο κόσμο και μύριζε τσιγαρίλα. Φαντάζομαι γεμάτο κόσμο θα θέλαμε μάσκες. Με παιδιά δεν θα το συνιστούσα.
Λάδι & Λεμόνιnikos17-Feb-2017Το επισκεφτήκαμε Τσικνοπέμπτη, για 1η φορά. Εντελώς ακαπνο!!!!!!Όποιος ήθελε να καπνίσει έβγαινε έξω και δεν δυσανασχετούσε κανείς. Όλοι περνούσαν όμορφα. Άψογο φαγητό, προσιτές τιμές, ωραίος χώρος κι ευχάριστο κι εξυπηρετικό προσωπικό. Τους ενημερώσαμε για την ομάδα μας,παρότι είναι ήδη στον χάρτη με τα ακαπνα. Επιβεβαιώνουμε λοιπόν, πως πρόκειται για ένα εντελως ακαπνο μαγαζί, που χαίρεσαι να απολαμβάνεις το φαγητό σου!!! (ως σχόλιο fb)
Γαλαξίαςevdiaman17-Feb-2017κλασικο αντρικό καφενείο γειτονιάς με καφέ και μεζέδες-φαγητά. Πάνω από έναν χρόνο έχει που δεν καπνίζουν! Βλέπω κυρίους συχνά να βγαίνουν έξω να καπνίζουν, στο πεζοδρόμιο. Το καφενείο το έχει ένας ευγενέστατος νεαρός με τη μαμά του μέσα να βοηθά.
Starbucks (Πλ. Αριστοτέλους - Θεσ/νίκη)george17-Feb-2017100% χωρίς καπνό.
Little Big Housegeorge16-Feb-2017Επιβεβαιώνω ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Πολύ συμπαθητικό cafe (και hostel).
TGI Friday's - Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκηgeorge16-Feb-2017Στο bar επιτρέπεται το κάπνισμα από τη διεύθυνση του καταστήματος.
ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙgeorge16-Feb-2017Περνάω σχεδόν κάθε μέρα από εκεί, το καφενείο έχει πάντα πολύ κόσμο. Πάντα υπάρχει κάποιος που καπνίζει μέσα.
Ride Cycle Culture Cafenikos16-Feb-2017Σε κάποια live κάποιοι ανάβουν τσιγάρα σε αντίθεση με τη διεύθυνση του μαγαζιού, αλλά δεν παύει να αποτελεί από τα λίγα άκαπνα καφέ και το μοναδικό άκαπνο μπαρ της πόλης. Τα live είναι μια παραφωνία που προσπαθούν να καταπολεμήσουν και αξίζει να μπει στη λίστα αφού στη κανονική του λειτουργία σαν μπαρ-καφέ είναι αυστηρά άκαπνο. (ως σχόλιο fb)
Café Cafénikos16-Feb-2017Μία καφετέρια στο κέντρο της Δράμας, με αποδεδειγμένα άκαπνο τον εσωτερικό χώρο (ρωτήσαμε την υπεύθυνη της επιχείρησης), αν και καπνίζουν στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι κλειστός από όλες τις πλευρές. Πάντως, η πόρτα ανάμεσα στους δύο χώρους είναι κλειστή. Έχει καλό καφέ και ωραίο τσάι. (ως σχόλιο fb)
DizerClaire16-Feb-2017fb comment
Μασσαλία στη Θεσσαλονίκηnikos16-Feb-2017Δεν καπνιζαν πουθενα..εβγαινε κόσμος εξω..κάπου το χα ακούσει κ οταν πηγα το διαπιστωσα...κ μεσα βλεπω οτι το αναφέρουν πολλοί στη σελιδα. (ως σχόλιο fb)
Ballaronikos16-Feb-2017Εξαιρετικο ΑΚΑΠΝΟ εστιατόριο στο κεντρο της Θεσσαλονικης. Προσιτο οικονομικα, εξαιρετικο περιβαλλον και οι καπνιστες υποχρεωτικα εξω. (ως σχόλιο fb)
Γαστροδρόμιο "Εν Ολύμπω"nikos15-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Amigos (Νέα Σμύρνη)nikos14-Feb-2017Δεν τηρείται ο νόμος... Ο δήθεν εξωτερικός χώρος είναι ερμητικά κλειστός με τζαμαρία και περιβάλλει τον "άκαπνο" εσωτερικό χώρο. Για να πας στον "άκαπνο" εσωτερικό χώρο, πρέπει να περάσεις από τον χώρο των καπνιζόντων (έτσι, να πάρεις μια εσάνς καπνού...) ενώ συνήθως είναι ανοικτές οι πόρτες (όχι μόνο μία, δηλαδή) που συνδέουν τους δύο χώρους, οπότε ... ο καπνός "όπου θέλει πνει"... Δεν νομίζω ότι έχει θέση στον χάρτη μας.
Public Cafe, Σύνταγμαnikos14-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Cafella (Καλαμαριά)nikos13-Feb-2017Μπήκα και ρώτησα αν επιτρέπεται το κάπνισμα και μου απάντησε ο υπάλληλος δυστυχώς όχι! (Τι δυστυχώς καλέ μου!!) Εχει εναν ενιαίο χώρο μόνο μέσα και εξωτερικά τραπεζάκια. Καθίσαμε τουλάχιστον 3 ώρες, πελάτες κ υπάλληλοι έβγαιναν να καπνίζουν έξω! (ως σχόλιο fb)
The Zillers Roof Gardennikos13-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Κρόνοςnikos13-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου στον εσωτερικό χώρο. Ωστόσο, υπάρχει "εξωτερικός", κλεισμένος χώρος όπου (παρανόμως) καπνίζουν...
Bar 42Claire13-Feb-2017Επιβεβαίωση ότι είναι εντελώς άκαπνο από επίσκεψη στις 11/2/2017!
ΣοκολάταClaire13-Feb-2017δεν καπνίζουν, σχόλιο fb 11/2/2017
Παλιό Προξενείοnikos13-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου για τον κάτω όροφο. (ως σχόλιο fb)
Mystic Pizza - Παγκράτιnikos12-Feb-2017Στο Παγκράτι έτυχε να πάω πρόσφατα (Ιανουάριο) και κάπνιζαν... Υπάρχουν 2 εσωτερικοί χώροι. Στον πιο μικρό (που συναντάς μπαίνοντας) καπνίζουν, ενώ ο μεγαλύτερος είναι για μη καπνιστές. Οι 2 χώροι επικοινωνούν με έναν σχετικά στενό διάδρομο με σκαλοπάτια. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνθηκα καθόλου μυρωδιά από τσιγάρο... (ως σχόλιο fb)
Ακάκιοςnikos12-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Harvest Coffee & Winenikos12-Feb-2017Άκαπνο, με πολύ ωραία ποικιλία κρασιών και tapas και ωραία ακούσματα! Επιβεβαίωσα με τον σερβιτόρο, αλλά έχω πάει και άλλες φορές και είχα διαπιστώσει το ίδιο! Υπάρχουν λίγα τραπεζάκια έξω, σε ανοικτό χώρο, για καπνιστές. Χθες πήγα βράδυ, 23:00 έως 01:00 και δεν διαπίστωσα ή οσμίστηκα ίχνος καπνού! (ως σχόλιο fb)
Noodle Bar - Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκηnikos11-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Mare Westnikos11-Feb-2017Τα καφε- εστιατόρια Alemannia (με θέα στην θάλασσα και ωραία ξύλινα τραπέζια) και Αλεξάνδρειο (για γλύκο και βαλφα) που δημιουργούν έναν μεγάλο ενιαίο χώρο είναι άκαπνα. Μάλιστα κατά διαστήματα η μουσική του συγκροτήματος σταματάει και ανακοινώνει ότι "ευχαριστεί" τους πελάτες που δεν καπνίζουν στους κλειστούς χώρους του συγκροτήματος. Το ενδιαφέρον είναι ότι μιλώντας με τους υπαλλήλους στα ανωτέρω μαγαζιά μου είπαν ότι ο τζίρος τους με την αυστηρή τήρηση του νόμου δεν μειώθηκε.
Ζώγια (Βόλος)nikos11-Feb-2017Αναφέρθηκαν δύο περιστατικά τον 9/2016 όπου κάπνισαν και μέσα στην εσωτερική αίθουσα... Ωστόσο, 12/2016 και 2/2017 αναφέρθηκε ως εντελώς άκαπνος ο εσωτερικός χώρος...
ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣnikos11-Feb-2017Υπάρχει εξωτερικός, κλειστός χώρος, όπου καπνίζουν...
Krinosnikos11-Feb-2017Όσον αφορα τον "κρινο".. στον εξωτερικο κλειστο χωρο η κατασταση ειναι αφορητη. Μεσα υπαρχουν 4-5 τραπεζια που ειναι για τους μη. Απο εκει και περα, προσωπικα μιλωντας, εμεις με μωρο δεν μπορουμε να παμε γιατι ολος ο καπνος μπαινει απο εξω μεσα και μυριζει πολυ. (ως σχόλιο fb)
Saloon Bar - Rancho Kilkisnikos11-Feb-2017Αναφέρθηκε ότι καπνίζουν ... (ως σχόλιο fb)
Hot hot (Νέα Φιλαδέλφεια)nikos11-Feb-2017Το Hot Hot έχει 2 τραπέζια στον εσωτερικό χώρο, δίπλα από εκεί που ψήνουν. Αν κάποιος θέλει, μπορεί να κάτσει εκεί. Στο υπόλοιπο, ωστόσο, μαγαζί, ακόμα και στη μπάρα που έχει μπροστά σου όταν παραγγέλνεις και περιμένεις την παραγγελία σου, καπνίζουν...
Αίσιοnikos11-Feb-2017Νομίζω ότι τουλάχιστον για τον χειμώνα το Αίσιο δεν θα έπρεπε να συγκαταλέγεται στα άκαπνα μαγαζιά. Το αίθριο που έχουν έξω είναι τελείως κλειστό τον χειμώνα με αποτέλεσμα να ντουμανιάζει. Προσωπικά δεν μπορώ να σταθώ ούτε δευτερόλεπτο εκεί μέσα. Επίσης, ο ίδιος χώρος αποτελεί και τον μεγαλύτερο του καταστήματος, ενώ τα τραπεζάκια που έχουν στον εσωτερικό χώρο που είναι για μη καπνιστές είναι ελάχιστα. Είναι προφανές ότι το κατάστημα είναι φτιαγμένο για καπνιστές και έχουν απλά μια γωνίτσα για τους μη καπνιστές έτσι για να κρατάνε τους τύπους.
Λεμονόκηποςnikos09-Feb-2017Καπνίζουν (ως σχόλια fb 9/2 και 30/1/2017)
Kimolia family cafeClaire09-Feb-2017επιβεβαίωνεται ότι είναι άκαπνο σχόλιο 2/2/2017 fb
Metropolis SandwichClaire08-Feb-2017fb comment
Mama TierraClaire07-Feb-2017fb comment
Medez Cafevotsalo07-Feb-2017Από μήνυμα που μας στάλθηκε: ένα μαγαζάκι μικρό αλλά με υπέροχες διακόσμησης και μουσικές που σέβεται και τηρεί εδώ και χρόνια τον αντίκαπνιστικο νόμο. Είναι από τα λίγα μέρη που μπορώ να παραμείνω με την παρέα μου χωρίς να φοβάμαι ότι θα αρχίσουν πάλι τα συμπτώματα του ασθματος.
Little Big Housenikos07-Feb-2017Τσεκαρισμένα άκαπνο καφέ διαμαντάκι στην Άνω Πόλη με φιλικοτατη κ εξυπηρετικοτατη ιδιοκτητρια που πιστεύει στον αντικαπνιστικό νόμο. (ως σχόλιο fb)
Nice n Easy (Κηφισιά)nikos06-Feb-2017Xθές στο μαγαζί της Κηφισιάς, δίπλα στην πόρτα καθότανε παρέα από τέσσερις κοπέλες που καπνίζανε συνέχεια, οπότε καταλαβαίνεις, ότι αρκετός καπνός ερχότανε μέσα και όταν άνοιγε η πόρτα της κουζίνας δημιουργούταν ένα ρεύμα, που έφερνε περισσότερο καπνό. Εγώ προσωπικά δε θα ξαναπάω. (σχόλιο fb)
Nice n Easy (Κολωνάκι)nikos06-Feb-2017στον εσωτερικό χώρο εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος, αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να περάσεις από τον «εξωτερικό» χώρο, ο οποίος δεν αερίζεται από πουθενά και περιττό να πω, πως η κάπνα περνάει και μέσα, γιατί η πόρτα είναι μόνιμα ανοικτή. (ως σχόλιο fb)
TGI Friday's - Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκηnikos06-Feb-2017Προσοχή: Αναφέρθηκε πως κάποιες φορές επιτρέπουν το κάπνισμα στο bar!! Αν επιβεβαιώνει κάποιος, ας μας ενημερώσει!
Ταβέρνα Κισσόςnikos05-Feb-2017Δεν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ακαπνο. καποια γαιδουρια τα αφηνουν να καπνιζουν αλλα ομολογω οτι ειναι μεμονομενες περιπτωσεις. σε γενικες γραμμες ειναι οικογενειακο μαγαζι, παει κοσμος με παιδια και πεφτει κραξιμο (φανταζομαι). γενικα νομιζω ανηκει στην κατηγορια "δεν προβαλλουμε το καπνισμα". Αλλα δεν νομιζω οτι θα πεταξουν καποιον εξω. (ως σχόλιο fb) Επίσης, δεύτερο σχόλιο την ίδια μέρα αναφέρει πως στο πατάρι καπνίζουν κανονικά, με τη δικαιολογία ότι υπάρχει τζάκι...
Χοχλιδάκιnikos05-Feb-2017Στο Χοχλιδάκι στο Νέο Ψυχικό στο πατάρι που επικοινωνεί με τον κάτω χώρο καπνίζουν κανονικά.
La maisonnikos05-Feb-2017Πολλά μέλη της ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό αναφέρουν πως δεν καπνίζουν στο μαγαζί. Μάλιστα, σήμερα, η νεοσυσταθείσα ομάδα "Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό στα Χανιά" κόλλησε και σχετικό αυτοκόλλητο στο τζάμι του μαγαζιού! "Εδώ ΔΕΝ χρειαζόμαστε μάσκα - αναπνέουμε ελεύθερα".
be*nikos05-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Bites & Pintsnikos05-Feb-2017Επιβεβαιώνω ότι το Bites & Pints στο Χαλάνδρι είναι άκαπνο (είναι ήδη στο χάρτη). Ήπιαμε ψαγμένες μπυρες και φάγαμε ωραιότατα Burgers σαν άνθρωποι! (ως σχόλιο fb)
Kozi'snikos04-Feb-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
GrEatings Στοά Δραγούμηnikos03-Feb-2017Η "Στοά Δραγούμη" στην Ι.Δραγούμη 3, Πλ. Ελευθερίας, Θεσ/νικη, ΔΕΝ είναι άκαπνο καφέ. Πήγα σήμερα το απόγευμα και όπως μπήκα, βγήκα, καθώς κάπνιζαν οι περισσότεροι πελάτες. Κρίμα, γιατί έχει ωραίο περιβάλλον. (ως σχόλιο fb) Σε άλλο σχόλιο που βρήκαμε στο internet αναφέρεται πως καπνίζουν στο ισόγειο αλλά δεν καπνίζουν στον πρώτο όροφο... Σε κάθε περίπτωση ο νόμος δεν τηρείται.
Gusto DivinoΓεωλογίσκος03-Feb-2017Αναφέρθηκε από μέλος της ομάδας ότι καπνίζουν κανονικά εντός.
Kimolia family cafealex_anton29-Jan-2017Πήγαμε σήμερα για πρώτη φορά και ενθουσιαστήκαμε. Είναι καθαρά οικογενειακό. Δεν καπνίζει κανείς και έχει πράγματι δραστηριότητες για τα παιδιά και κοπέλα που τα απασχολεί. Πολύ καλό!
DandyΓεωλογίσκος29-Jan-2017Αναφέρθηκε ότι καπνίζουν μέσα (σχόλιο fb page ομάδας).
ΚΛΙΜΑΞΓεωλογίσκος29-Jan-2017"...έχει ένα μεγάλο χώρο τελείως κλειστό για το χειμώνα όπου καπνίζουν. Ο μόνος χώρος που δεν καπνίζουν είναι στο χώρο που γίνονται οι παραγγελίες και έχει 2-3 stand (χωρίς υπερβολή)." (από σχόλιο μέλους στο fb page της ομάδας την 29.01.2017)
DandyBahas28-Jan-2017Σαββατο βραδυ 28-1-2017 μεταξυ 11-2 το βραδυ ολοι καπνιζαν μεσα και επισης εχουν ανοιχτη την πορτα για αυτο τον λογο με αποτελεσμα και καπνα και να ξεπαγιαζεις.
QUICK PITTAnikos28-Jan-2017Επιβεβαιωμένα άκαπνο. Ωραία ατμόσφαιρα. (ως σχόλιο fb)
Souvlaki Barnikos28-Jan-2017Καπνίζουν!
Γιάντεςvotsalo27-Jan-2017Ευρύχωρο, άκαπνο, λογικές τιμές.
Mikel (Βασ. Όλγας - Θεσ/νίκη)nikos27-Jan-2017Mikel Βασιλίσσης Όλγας 173 Θεσσαλονίκη ακαπνο, μπηκα κ ρωτησα τη σερβιτορα γιατι ηξερα ότι παλιά το επέτρεπαν το καπνισμα (στον μισό χώρο αλλά χωρίς κανέναν διαχωρισμό). Η κοπελα μου ειπε εδώ και ενα 6μηνο ειναι ακαπνο μεσα! Να προστεθεί στον χάρτη! (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Φίλεμαnikos26-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Κλέα Fine Bakerynikos25-Jan-2017"Λοιπόν πέρασα σήμερα. Όντως επιβεβαιώνω ότι το ΚΛΕΑ είναι κατηγορηματικά άκαπνο χωρίς εξαιρέσεις ή περιθώρια παρανόησης." (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
TABYAnikos25-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Different Beastnikos25-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ταβέρνα Γεωργαντάnikos24-Jan-2017"Τα Χριστούγεννα που επισκέφτηκα τον τόπο καταγωγής μου, Ελληνικό Γορτυνίας, διαπίστωσα ότι η “Ταβέρνα Γεωργαντάς” αποφάσισε να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο. Τα παιδιά που τρέχουν την ταβέρνα κάνουν πολύ καλή δουλειά στο θέμα του φαγητού, και εύχομαι να τα καταφέρουν και στην εφαρμογή του νόμου. Τους ενημέρωσα, ότι απαγορεύεται και το άτμισμα, ελπίζω να καταφέρουν να κρατήσουν μακριά όλων των ειδών τους καπνούς και να μυρίζουν μόνο τα νόστιμα φαγητά τους. Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία τους!" (ανάρτηση στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Creme de la Cremenikos24-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Alea in Stylenikos24-Jan-2017Μια επισημανση, το Alea in style στο Αιγαλεω, δεν ειναι ακαπνο. Ο χωρος μεσα μεσα, που δεν τον διαχωριζει τιποτα, ειναι για καπνιστες. Υπαρχουν παντου ομως, απαγορευτικα σηματα. Στον υποτιθεμενο χωρο μη καπνιζοντων, ατμιζαν κανονικα. Διαμαρτυρηθηκα κ με ενημερωσαν οτι μονο καθε Κυριακη, ολος ο χωρος γινεται ακαπνος..... Ακουσον ακουσον. (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Zen Cafenikos23-Jan-2017Το Zen cafe στην Πανόρμου πρέπει να αφαιρεθεί απο τη λίστα. Τασάκια κανονικά στα τραπέζια .Τέσσερα άτομα στη δίπλα απο μας παρέα, καπνιζαν τα 3. Το τραγικό; Το τέταρτο άτομο της παρέας μια έγκυος κοπέλα. (ως σχόλιο fb)
Μινιατούραnikos23-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
cafe Πορτατίφnikos23-Jan-2017"Βρεθηκα για 5 λεπτα, τοσο χρειαστηκε μεχρι να μου προτεινει τασακι ο σερβιτορος Καπνιζετε εδω; Του ειπα Μονο στο παταρι μου απαντα, σε χωρο 5 τετραγωνικων με 8 τραπεζια πανω κατω Αστειο πραγμα του λεω, πανω κατω ντουμανι θα γινεται δε μ ενδιαφερει..." (ως σχόλιο fb)
ΑΡΤΙΖΑΝnikos22-Jan-2017Δεν είναι άκαπνο. Φέρνουν τασάκια σε όποιον το ζητήσει και καπνίζουν και οι υπάλληλοι. (σχόλιο fb)
Τρίγωνοnikos22-Jan-2017Μας ανέφεραν ότι καπνίζουν. Αναμένουμε νεότερη πληροφόρηση.
Μπισκότο / Biscotto Cafenikos22-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Galaxy Bar (Hilton Hotel)nikos22-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Σείριοςnikos22-Jan-2017"Παντου τασακια και αποδεδειγμενα καπνισμενο. Block" (ως σχόλιο fb)
Public Cafe, Πασαλιμάνιnikos22-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Μελικρήνηnikos22-Jan-2017Όπως ανέφερε φίλη στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό, το κατάστημα την ενημέρωσε πως ΔΕΝ απαγορεύεται το κάπνισμα εντός... Απλά, έχουν προτεραιότητα οι μη καπνιστές... Τουτέστιν, κάποιος μπορεί να καπνίσει μέσα αλλά αν μπει μη καπνιστής και ενοχληθεί, θα ζητηθεί από τον καπνιστή να το σβήσει... Πιάσ' το αυγό και κούρευ'το, δηλαδή...
Starbucks (Πειραιάς)nikos21-Jan-2017Τα Starbucks στον Πειραιά στο Πασαλιμάνι κάθε άλλο παρά άκαπνο είναι. Έχει εξωτερικό χώρο κλειστό που περνάς για να μπεις στο μαγαζί και καπνίζουν φουλ και μόνο ένα πάγκο με ψηλές καρέκλες μέσα στο μαγαζί που δεν μπορείς να κάτσεις ούτως ή άλλως γιατί είναι πολύ στενά και έρχεται όλος ο καπνός από το εξωτερικό κομμάτι... (ως σχόλιο fb)
ΚαΦεΛαΦαμ - kafelafamnikos20-Jan-2017Δυστυχώς, πλέον καπνίζουν... (ως σχόλιο fb)
Το καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνοςnikos19-Jan-2017Άκαπνο καφενεδάκι με ρακόμελο και φρέσκα πιάτα ημέρας, πολύ οικονομικές τιμές και πολλές δράσεις!! (ως σχόλιο φίλης από την fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
dtalenikos19-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Fregionikos18-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Porto Venezianonikos18-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Fregionikos17-Jan-2017Στο fregio μπορείς να απολαύσεις το ρόφημά σου και να δοκιμάσεις ολόφρεσκα γλυκά σε ένα πεντακάθαρο/άκαπνο περιβάλλον. Όσες φορές έχω μπει μέσα πραγματικά το έχω κατευχαριστηθεί. (ως σχόλιο fb)
FYC - Frozen Yogurt Cafenikos17-Jan-2017Άκαπνο μαγαζί από το 2011 για καφέ γλυκό μπύρα και όχι μόνο. Κατάλληλο και για παιδικά πάρτι. (σχόλιο fb)
Vineria 36 - wine restaurantnikos17-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Μπριζολάδικοnikos17-Jan-2017Παρακαλώ, από τον χάρτη να αφαιρεθεί το Μπριζολάδικο (Βόλος), καθότι υπέκυψαν κι επιτρέπουν πλέον το κάπνισμα. Δυστυχώς, ενώ έχει πολύ καλή κουζίνα στα κρεατικά, πλέον θυμίζει τεκέ. Κρίμα και πάλι κρίμα. (σχόλιο φίλου στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Γλυκύν Βραστόν nikos16-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Χοχλιδάκιdiesssel16-Jan-2017Αν θέλει κάποιος να καπνίσει, απλά ανάβει τσιγάρο, και οι ιδιοκτήτες δεν του λένε τίποτα. Πρέπει κλασσικά να παραπονεθεί ο μή καπνιστής. Συνέβει σε εμάς, έχοντας μαζί μας την 11 μηνών κόρη μας.
Sweetheart (Χολαργός)diesssel16-Jan-2017Το καφέ αυτό, βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο. Είναι αρκετά μικρό, με μόνο 4-5 τραπέζια. Στον χώρο αυτόν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Στον έξω χώρο, που βρίσκεται στο σκεπασμένο εμπορικό κέντρο, υπάρχουν ακόμα 15 τραπέζια, όπου ο κόσμος καπνίζει. Φυσικά, η πορτα του καφέ είναι πάντα ανοιχτή, για να περνάει η σερβιτόρα. οπότε καταλαβαίνετε πόσο καπνό δέχονται οι μέσα θαμώνες. ΠΟΛΥ!
Μαύρο Πρόβατο (Παγκράτι)nikos15-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Mama Rouxnikos15-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου εσωτερικού χώρου (ως σχόλιο fb)
Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλουnikos15-Jan-2017Το Σαλέ του ακαπνο. Ένας πιτσιρικάς πήγε να ανάψει τσιγάρο και ήρθε ο υπεύθυνος άμεσα και τον έστειλε να το ανάψει έξω. (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Gazi College (Αθήνα - Γκάζι)nikos15-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Athens Beer Restaurantnikos14-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Bar 42nikos14-Jan-2017Επιβεβαιώθηκε το άκαπνο από φίλη της fb ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό που το επισκέφτηκε.
Iceberg Centre nikos14-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ακάκιοςnikos14-Jan-2017Μόλις γύρισα απο το μακαροναδικο Ακακιος στο παλαιο Φάληρο. Εντελώς άκαπνο και μάλιστα μπήκαν 2 κυριες κ ρώτησαν τον σερβιτόρο με ύφος... τι δεν καπνίζουν εδώ μεσα; Α φεύγουμε! Και έκαναν μεταβολή προς την έξοδο,σε ενα μαγαζι που ηταν 80% γεμάτο κ με τουλαχιςτον 10 παιδάκια μεσα. Στον καλο να πανε οι κυράδες! (σχόλιο φίλης στην fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)
Hams & Clamsnikos14-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Κάισσα cafenikos14-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Κουμπί coffee & craftsnikos13-Jan-2017Επιβεβαίωση (ως σχόλιο fb)
La Gratella (Χαλάνδρι)nikos13-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Vogatsikou 3nikos13-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Ελιά Λεμόνιnikos13-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Estrella (Θεσσαλονίκη)nikos13-Jan-2017Επιβεβαίωση άκαπνου (ως σχόλιο fb)
Café Cafénikos12-Jan-2017"το cafe cafe στη Δραμα πρεπει να αφαιρεθει απο τη λιστα. Καπνιζουν κανονικοτατα εκει μεσα." (ως σχόλιο fb)