Αίτιον

Προσοχή: Καπνίζουν
Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Κατηγορία: 
Cafe / Snack
Κατηγορία: 
Bar
Κατηγορία: 
Μουσική Σκηνή
Υποκατηγορία: 
πολυχώρος εκδηλώσεων
Τηλέφωνο: 
2130256666
Τοποθεσία: 
Τζιραίων 8 (κοντά στο μετρό Ακρόπολη)
Αθήνα 11712
Javascript is required to view this map.
Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

05-Mar-2016
nikos
Φίλη της fb ομάδας Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό είχε κακή, πρόσφατη εμπειρία... Παρότι αρχικά τους διαβεβαίωσε ο σερβιτόρος πως τηρείται πάντα η απαγόρευση του καπνίσματος και τους ανέφερε πως είναι βασικό να είναι άκαπνος ο χώρος, όταν κάποιος άλλος πελάτης άναψε τσιγάρο, ο σερβιτόρος δεν έκανε κάτι, ούτε ανταποκρίθηκε καθόλου στο εύλογο παράπονο της φίλης μας... Αποτέλεσμα: η φίλη μας με την παρέα της αναγκάστηκε να φύγει...
11-Jan-2015
nikos
Φίλη από την ομάδα "Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό" το επισκέφτηκε για καφεδάκι (λειτουργεί και ως καφετέρια/εστιατόριο/bar όταν δεν φιλοξενεί συναυλίες/εκδηλώσεις) και έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την ομορφιά της διακόσμησης αλλά και τις λογικές τιμές!
09-Mar-2014
nikos
Πριν λίγο γύρισα από μια πολύ μελωδική και εντελώς άκαπνη βραδιά στον πολυχώρο 'AITION' στην οδό Τζιραίων 8, πολύ κοντά στο μετρό Ακρόπολη (δίπλα σχεδόν στους στύλους του Ολυμπίου Διός)! Μια νοσταλγική βραδιά ζωντανής μουσικής, γεμάτη με ελληνικά ταγκό και άλλα τραγούδια των δεκαετιών 30 έως 60! Στο πιάνο ο γνωστός Δαβίδ Ναχμίας!! Η απαγόρευση τηρείται απαρέγκλιτα όλα τα βράδια, όπως με διαβεβαίωσαν οι εργαζόμενοι στο κατάστημα. Πολλά μπράβο!!