Ψωμί & Αλάτι

Προσοχή: Καπνίζουν
Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
σύγχρονη ελληνική και μεσογειακή κουζίνα
Τηλέφωνο: 
2106848178
Τοποθεσία: 
Πλατεία Ελευθερωτών 8 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρία, κοντά στην εκκλησία
Χαλάνδρι 152 32
Javascript is required to view this map.

Εστιατόριο του γνωστού σεφ, Γιάννη Λουκάκου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο νόμος δεν τηρείται καθώς υπάρχουν δύο χώροι. Ένας καπνιζόντων και ένας μη καπνιζόντων. Για να μπεις στον χώρο των μη καπνιζόντων πρέπει να περάσεις μέσα από τον καπνό... Πολλές φορές, η ενδιάμεση πόρτα ανάμεσα στους δύο χώρους είναι ανοικτή και ο καπνός περνά και στους δύο χώρους.

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

07-Dec-2018
nikos
Το "Ψωμί και Αλάτι" (Χαλάνδρι Αττικής) δεν τηρεί πλήρως το νόμο. Έχει και χώρο καπνιζόντων (κλειστό) από τον οποίο περνάς, αν θυμάμαι καλά, για να μπεις στο χώρο μη καπνιζόντων. Πριν αρκετό καιρό που είχα πάει, η ενδιάμεση πόρτα ήταν ανοιχτή και ο καπνός μύριζε και στο χώρο μη καπνιζόντων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, με δύο ξεχωριστούς χώρους, θα πρότεινα τα μαγαζιά να μην αφαιρούνται από το χάρτη, αλλά να φαίνονται με διαφορετικό χρώμα. (ως σχόλιο fb)
26-Dec-2016
nikos
Πήγαμε την παραμονή των Χριστουγέννων, το μαγαζί γεμάτο με κόσμο, εντελώς άκαπνο είδα σε δύο σημεία ταμπέλες σήμανσης, οι καπνίζοντες σε ξεχωριστό απο το υπολοιπο μαγαζί κλειστό "μπαλκόνι". Πολύ καθαρή ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον. (σχόλιο φίλης στο fb)