Το καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Κατηγορία: 
Cafe / Snack
Κατηγορία: 
Μουσική Σκηνή
Κατηγορία: 
Διάφορα
Υποκατηγορία: 
cafe - ουζερί
Τηλέφωνο: 
2112217260
Τοποθεσία: 
Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος
Αθήνα 10442
Javascript is required to view this map.

Όπως γράφει η σελίδα του συγκεκριμένου χώρου:
"...το καφενείο θέλουμε να λειτουργεί ως ένας ανοιχτός κοινωνικός χώρος και ως ένα βήμα για δρώμενα και συζήτηση. Θα μας ενδιέφερε πάρα πολύ και θα μας έδινε μεγάλη χαρά να μοιραστεί κάποιος ή μια ομάδα ανθρώπων κάποια ιδέα για δράση.
Κάποια παραδείγματα θα μπορούσε να ήταν: προβολές, συζήτηση, κουκλοθέατρο, βιωματικά και πρακτικά εργαστήρια, ασκήσεις στο πάρκο απέναντι, μουσικές βραδιές, παρουσίαση χορτοφαγικών συνταγών ... και φυσικά ο κατάλογος είναι ατελείωτος και επαφίεται μόνο στην φαντασία μας."

Πραγματοποιούνται συχνά διάφορα δρώμενα, συναυλίες, κλπ.
Μας ενημέρωσαν πως το μαγαζί παραμένει άκαπνο πάντοτε, χωρίς εξαιρέσεις!
Δεν επιτρέπεται ούτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο - ακριβώς όπως ορίζει η νομοθεσία!

Vegetarian και vegan επιλογές.
Ρακόμελο και κρασί.
Χαμηλές τιμές.
Pet friendly.

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

25-Nov-2017
nikos
Απολαύσαμε υπέροχη ρεμπέτικη βραδιά σε εντελώς άκαπνο περιβάλλον!! Μάλιστα, η κοπέλα από το μαγαζί που προλόγισε τους μουσικούς, υπενθύμισε σε όλους μας πως ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΤΣΙΓΑΡΟ!! :-) Υπέροχοι!! Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, σε ωραίο, φιλικό, παρεΐστικο περιβάλλον.
05-Nov-2017
nikos
Δεν καπνίζαν καθόλου! Παρότι καφενείο / μεζεδοπωλείο. Παρά τη ζωντανή μουσική το βράδυ που πήγαμε. Κανένας δεν κάπνιζε. Όλοι έβγαιναν έξω για τσιγάρο! Μόνη παραφωνία το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Υπήρχε μια κοπέλα που "άτμιζε" συχνά πυκνά και δεν της έγινε καμία παρατήρηση. Ενημερώσαμε με μήνυμα στο fb το μαγαζί για την υφιστάμενη νομοθεσία που απαγορεύει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ελπίζουμε να συμμορφωθούν με τη νομοθεσία σύντομα.
18-Feb-2017
nikos
Επιβεβαίωση άκαπνου! Βραδιά με live μουσική και χωρίς καθόλου καπνό! Όλοι οι θαμώνες, παλιοί και νέοι, έβγαιναν απλά έξω για το τσιγάρο τους και επέστρεφαν αμέσως μετά για να μη χάσουν τη μελωδική βραδιά εντός! ;-) Το προσωπικό πολύ φιλικό. Οι δε τιμές, εξαιρετικά χαμηλές!
19-Jan-2017
nikos
Άκαπνο καφενεδάκι με ρακόμελο και φρέσκα πιάτα ημέρας, πολύ οικονομικές τιμές και πολλές δράσεις!! (ως σχόλιο φίλης από την fb ομάδα Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό)