Σπάμ

Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει εκτεταμένες επιθέσεις με spam στο forum.nosmoke.gr. Μέχρι τώρα έμπαινα που-και-που και έσβηνα τα διαφημιστικά μηνύματα με το χέρι. Σήμερα μέτρησα 274 μηνύματα σπαμ που έχουν μπει τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ πλέον να τα σβήνω με το χέρι. Ακόμα και οι εγγεγραμένοι χρήστες που γράφουν τα σπαμ είναι πολλοί για να σβηστούν με το χέρι.

Επομένως:

  • Μια που δεν έχει προστεθεί τίποτα εκτός από σπαμ τις τελευταίες μέρες, γύρισα τη βάση πίσω στις μέχρι την τελευταία σωστή δημοσίευση: 19-10-2012) Έτσι γλύτωσα το καθάρισμα. Αν τυχόν γραφτήκατε αυτή την περίοδο και διέγραψα το λογαριασμό σας, μπορείτε να ξαναγραφτείτε.
  • Δυσκόλεψα το captcha λίγο για να μην γράφονται τα spam-bots τόσο εύκολα.
  • Εξετάζω άλλες λύσεις.

Το site δεν χρησιμοποιείται και πολύ. Θα δούμε αν μπορεί να πάρει ζωή ή να γίνει κάτι άλλο. Προς το παρόν προσθέτω τυχόν άρθρα που διαβάζω για το κάπνισμα.

- Αλέξανδρος

Γραφτηκα σημερα στο forum

Γραφτηκα σημερα στο forum μετα από αλλη μια αποτυχημενη εξοδο με τα παιδια μου σε εστιατόριο-τεκε . Ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαπληκτίζομαι με καπνιστές αλλά ειδικά όταν έχω μαζί μου τα παιδιά, το θεωρώ αδιανόητο .Θεωρώ ότι με προσβάλει η συστηματική αδιαφορία τόσο πολλών, τους οποίους δεν συγκινεί ούτε η παρουσία μικρών παιδιών ακόμα και μωρών. Πριν λίγους μήνες μάλιστα σε βάφτιση ήταν παρών γνωστός πολιτικός (προσωπικά δεν ειχα σχέση μαζί του) που μάλιστα κάπνιζε ασταμάτητα παρ' ότι (καθ' ότι βάφτιση) ήταν παρόντα πάρα πολλά παιδιά. Θεωρώ ότι η προκλητική μη τήρηση του νόμου δεν τιμά κανένα σε αυτή την χώρα υπονομεύει την υγεία των παιδιών μας. Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει με πρώτο και πιο απλό την προτίμηση σε επιχειρήσεις που απαγορεύουν το κάπνισμα.

Συνεχίζεται η μάχη

Συνεχίζεται η μάχη εναντίον σπαμ.
Έχουμε βάλει λογισμικό ξεδιαλέγματος, αλλά δεν είχε ρυθμιστεί να προστατεύει το φόρουμ και γι' αυτό γέμισε με σπαμ τις τελευταίες μέρες.
Η ρύθμιση διορθώθηκε και τα σπαμ θα διαγραφούν σύντομα.

Διαγράφηκαν

Διαγράφηκαν τα σπαμ των τελευταίων ημερών.