ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Έχω βαρεθεί να περιμένω από το κράτος το οποίο δεν λειτουργεί να περιμένουμε να κάνει κάτι, και αυτό να παίζει την κολοκύθια, λοιπόν είναι ώρα και χωρίς πολλά λόγια να προχωρήσουμε σε ένα βήμα παραπέρα, άμεσα προσφυγή κατά της πολιτείας και κατά παντός υπεύθυνου στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για να προστατεύουμε την σωματική μας ακεραιότητα, ένας νομικός θα μας βοηθήσει να καταθέσουμε την σχετική μήνυση.

Απάντηση

Νομίζω πως ο φίλος kostakakis έχει δίκιο. Η Πολιτεία δεν προτίθεται να κάνει τίποτε, και αδρανοποιεί τον Νόμο που οι Βουλευτές του ελληνικού λαού ψήφισαν.
Ίσως η μόνη λύση είναι η συλλογική δράση από εμάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει αυτο-οργάνωση και δράσεις νομικές, ακτιβιστικές κλπ.
Μπήκα στο φόρουμ για να βρω συλλόγους και άτομα για συνεργασία, πρέπει να πω ότι απογοητεύτηκα πλήρως γιατί δεν βρίσκω τίποτε τέτοιο. Με το να λέμε τις απόψεις μας απλώς δεν κερδίζουμε τίποτε.
Παρακαλώ τους διαχειριστές να με ενημερώσουν με απάντηση στο μήνυμα μου ή με e-mail (υποθέτω ότι έχετε κρατημένο το e-mail που σας έδωσα για να μου δοθεί κωδικός εισόδου) για συλλόγους και άτομα που θα μπορούσαν να συνασπισθούν ώστε να προχωρήσουμε σε δράσεις.

Το nosmoke.gr

Το nosmoke.gr έχει αυτό το σκοπό, αλλά έχει αδρανήσει. Αν όμως υπάρχει ενδιαφέρον, ας επανακινητοποιηθούμε. Βεβαίως πρέπει να καταφύγουμε σε συλλογική δράση για να γίνει κάτι.