ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ (ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ) ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΕΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ Η ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?
ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ? ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟς ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΓΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ! ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ .ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΑΣ ΑΡΧΗΣ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Η ΟΛΗ ΔΡΑΣΗ. Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΛΕΝΕ. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Ο ΦΟΒΟς ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΚΑΠΝΑ.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ.

Υ.Γ. ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΝΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.....

Αν σε πιάσουν

Αν σε πάνε στο δικαστήριο για αντιποίηση αρχής, πες μας να 'ρθούμε να γελάσουμε.

Δεν βρίσκω πολύ ορθή την

Δεν βρίσκω πολύ ορθή την επιλογή σου. Και αποτέλεσμα να έχει, είναι μόνο προσωρινό.
Αν αρχίσουμε όλοι και προσποιούμαστε τους ελεγκτές όχι μόνο θα υπάρξουν σοβαρότατες κυρώσεις αλλά και θα μειώσουμε την αξία του - αναμφίβολλα ανύπαρκτου - ελεγκτικού μηχανισμού.

Καλύτερα να επιμείνεις στο 1142 αλλά και επώνυμα στο Υπουργείο Υγείας και στον εκάστοτε δήμο για την εφαρμογή του νόμου, παρά να μπεις σε περιπέτειες που σε τελική ανάλυση δεν ωφελούν κανέναν.

Comment was hidden

σπαμ

Comment was hidden

spam