Το χωριάτικο - Νασιόπουλος

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
Ελληνική κουζίνα
Τηλέφωνο: 
2237 041257
Τοποθεσία: 
Μικρό Χωριό
Καρπενήσι 36100
Javascript is required to view this map.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο νόμος δεν τηρείται αυστηρά, πάντα!!

Παρότι έχει αναφερθεί από αρκετά άτομα πως τηρούν την απαγόρευση του καπνίσματος στο συγκεκριμένο μαγαζί, ΔΕΝ τον τηρούν με συνέπεια!
Ενδέχεται, κυρίως περασμένες βραδινές ώρες, με ζωντανή μουσική, να επιτρέπουν (κακώς και παρανόμως) το κάπνισμα στον χώρο τους. Έχει βρεθεί σχετική φωτογραφία από γλέντι Τσικνοπέμπτης (28/2/2019).

Παραμένει στον χαρτη με τη ρητή παραπάνω σημείωση, κατ' εξαίρεση και με άκρα επιείκεια, λόγω εξαιρετικά λίγων άκαπνων επιλογών στην Ευρυτανία.

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

08-Mar-2019
nikos
Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο fb από νυχτερινό, αποκριάτικο γλέντι Τσικνοπέμπτης (28/2/2019), κάπνιζαν κανονικότατα μέσα στο μαγαζί (αρκετοί καπνιστές με τσιγάρο στο χέρι και τασάκια στα τραπέζια). Οπότε, δεν τηρούν την απαγόρευση με συνέπεια, προφανέστατα.
01-Feb-2019
nikos
Τρωω στο υπέροχο "Το χωριατικο. Νασιοπουλος" . Εντελώς ακαπνο! Οι καπνιστες βγαινουν εξω με την παρεα τους να κανουν το τσιγάρο τους και ξαναμπαινουν να απολαυσουν το ωραιο φαγητό. (ως σχόλιο fb)
28-Dec-2018
nikos
Ακαπνο εστιατόριο στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας με ωραίο περιβάλλον και πολύ ωραίο φαγητό. Όλοι έβγαιναν έξω να καπνίσουν. (ως σχόλιο fb)