Παραδοσιακό (Λάρισα)

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
Ελληνική κουζίνα / ψητοπωλείο
Τηλέφωνο: 
241 062 0534
Τοποθεσία: 
Φιλελλήνων 28-30
Λάρισα 41221
Javascript is required to view this map.

Ένας πλήρως άκαπνος χώρος για να απολαύσεις το φαγητό σου στη Λάρισα!
Πλήρης τήρηση του νόμου, σε όλους τους κλειστούς χώρους. Δεν επιτρέπεται ούτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο (ακριβώς όπως ορίζει και η νομοθεσία)!

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

28-Feb-2018
nikos
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ;-) Το κατάστημα μας ενημέρωσε (γραπτώς) πως πλέον τηρείται ΠΛΗΡΩΣ ο νόμος εντός του καταστήματος! Σε όλους τους κλειστούς χώρους! Απαγορεύεται και η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ακριβώς όπως προβλέπει ο νόμος! Τέλεια!!!
26-Jan-2018
nikos
Έχω νέα σχετικά με το συγκεκριμένο κατάστημα. Χθες το επισκέφτηκα. Δεν είχε άδειο τραπέζι κάτω και μας έβαλαν στο πατάρι. Με απογοήτευση διαπίστωσα πως ο επάνω όροφος είχε τασάκια. Εαν είχε κάτω τραπέζι δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι ότι επάνω το έκαναν καπνιστών. Όταν ρώτησα εαν τελικά είναι μη καπνιστών το κατάστημα, μου απάντησαν πως ο επάνω όροφος είναι για καπνιστές και ο κάτω για μη καπνιστές που είναι και ο κυρίως χώρος. Για καλή μου τύχη κάπνιζε μόνο μια παρέα που ευτυχώς δεν ήταν δίπλα μας. Επίσης δεν μου άρεσε ότι δεν μας ρώτησαν εαν καπνίζουμε και βρεθήκαμε προ τετελεσμένων. Απ' ότι φαίνεται οι διαμαρτυρίες των καπνιστών ήταν τόσο έντονες που το κατάστημα έκανε το πατάρι καπνιστών. Το καλό είναι πως ο πάνω όροφος δεν επικοινωνεί άμεσα παρά μόνο από τις σκάλες. Στη Λάρισα είναι ελάχιστα έως και ανύπαρκτα τα καταστήματα φαγητού που απαγορεύουν το κάπνισμα. (ως σχόλιο fb)