Κυβέλη

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
Μεζεδοπωλείο - Μεσογειακή κουζίνα
Τηλέφωνο: 
21 0821 9406
Τοποθεσία: 
Επτανήσου 15 Κυψέλη, Πλατεία Αγίου Γεωργίου
Αθήνα
Javascript is required to view this map.
Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

08-Feb-2019
nikos
πριν καθίσουμε να φάμε, μας ενημέρωσε ο υπάλληλος ότι σε όλο το μαγαζί απαγορεύεται το κάπνισμα δια ροπάλου! (ως σχόλιο fb)
25-Jan-2019
nikos
Πλέον τηρείται πλήρως η απαγόρευση του καπνίσματος, εδώ και αρκετούς μήνες, με επιβεβαίωση των ιδιοκτητών!
18-Mar-2018
nikos
Σήμερα Κυριακή το μεσημέρι (ημέρα και ώρα που πολλά μαγαζιά απαγορεύουν το κάπνισμα) το απαγόρευαν. Διότι κάθισα με καπνιστές έξω και μου είπαν πως είχαν πάει να κάτσουν μέσα και τους είπαν ότι δε γίνεται. Και έκατσαν έξω. Για το αν το μαγαζί τηρεί την απαγόρευση και τα βράδια, και επίσης τις ημέρες της εβδομάδας το μεσημέρι, δεν γνωρίζω. (ως σχόλιο fb)
05-Jan-2018
nikos
Μπήκαμε μέσα και ενώ ήταν καθαρός ο χώρος, εντόπισα κατευθείαν με το αετίσιο βλέμμα μου στο βάθος ένα τσιγάρο. Οπότε και ρώτησα στην είσοδο πριν μας καθίσουν και ενώ δεν ήταν ξεκάθαρη η απάντησή του, μου είπε ότι εφόσον ενοχλούμαστε θα πάρει τα τασάκια και ήταν πολύ εξυπηρετικός. Απο εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε τσιγάρο ολο το βράδυ ούτε για δείγμα, και ενώ κάτσαμε δίπλα στο τραπέζι που είχε το τσιγάρο, απο κει κι έπειτα δεν κάπνισαν καθόλου. Ναι μεν ερωτηματικό, αλλά μας εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω χωρίς ενδοιασμούς και όλο το βράδυ ήταν καθαρός ο χώρος. (ως σχόλιο fb)