Κέρος

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
θαλασσινά / ψαροταβέρνα
Τηλέφωνο: 
2109847577
Τοποθεσία: 
Αγίας Βαρβάρας 146 περιοχή "γέφυρα", κοντά στη διασταύρωση με την Αγ. Δημητρίου
Άγιος Δημήτριος
Javascript is required to view this map.

Το Κέρος seafood restaurant σας ταξιδεύει σε κυκλαδίτικες γεύσεις, με πιάτα από φρέσκα παραδοσιακά υλικά και με αύρα από τα Κουφονήσια!

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα αλλά ούτε και το ηλεκτρονικό τσιγάρο εντός του εστιατορίου, όπως ακριβώς ορίζει και ο νόμος.
Υπάρχουν τραπέζια με σόμπες στον εξωτερικό χώρο.

Δευτέρα κλειστά.
Τρίτη έως Παρασκευή: 5:00μμ έως 12:30πμ
Σάββατο: 12:30μμ έως 12:30πμ
Κυριακή: 12:30μμ έως 10:00μμ

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

10-Dec-2017
nikos
Λοιπόν, το επισκέφτηκα σήμερα! ;-) Ήδη μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση από την τηλεφωνική επικοινωνία πριν λίγες ημέρες. Πήρα για να κλείσω τραπέζι για 7 άτομα και, πριν ρωτήσω οτιδήποτε σχετικό ή πω το όνομά μου, μου ξεκαθάρισαν οι ίδιοι: "να ξέρετε πως δεν καπνίζουμε μέσα"! :-) Σήμερα πήγαμε, Κυριακή μεσημέρι. Όμορφος χώρος και ωραία μουσική. Μη φανταστείτε κλασική συνοικιακή ψαροταβέρνα, με μαρίδα, ρετσίνα και Κονιτοπούλου στα ηχεία... Καμία σχέση! Είναι πιο εκλεπτυσμένη, πιο σύγχρονη, πιο γκουρμέ (με αντίστοιχες τιμές, βέβαια). Στο τέλος, μας κέρασαν και ωραίο τιραμισού! Επίσης, πολύ ευγενικό το προσωπικό. Προς το τέλος, τους αναφέραμε πως ευχαριστηθήκαμε πολύ που τηρούν πλήρως τον νόμο - υπενθυμίζω, δεν επιτρέπουν ούτε το ηλεκτρονικό - και ο σερβιτόρος απάντησε αμέσως "το τηρούμε αυστηρά"! Οι καπνιστές πελάτες, έβγαιναν έξω και κάπνιζαν και επέστρεφαν. Πολύ καλή εντύπωση! Άκαπνη όαση στα νότια!