Ήδωνας / Στην Αυλή του Ήδωνα

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
Ελληνική δημιουργική κουζίνα
Τηλέφωνο: 
25210 32192
Τοποθεσία: 
Δημητρίου Γούναρη 32
Δράμα 66100
Javascript is required to view this map.

Το εστιατόριο Ήδωνας λειτουργεί από το 1986.

Ο Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, τρίτης γενιάς εστιάτορας, φροντίζει για το καθημερινό σας γεύμα ή δείπνο, προσφέροντας παραδοσιακά και μοντέρνα εδέσματα, βασισμένα σε ποιοτικές πρώτες ύλες και προϊόντα εποχής.

http://www.gefseontexni.gr/restaurant

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

21-Feb-2018
nikos
Βρίσκομαι στη ταβέρνα ΗΔΩΝΑΣ στη Δράμα Υπέροχο περιβάλλον και φαγητό και το κάπνισμα απαγορεύεται (ως σχόλιο fb)
08-Jan-2018
nikos
Χάρις στην ομάδα επιλέξαμε το συγκεκριμένο κατάστημα και το μεσημέρι των Χριστουγέννων απολαύσαμε το φαγητό μας σε ένα κατάμεστο από κόσμο αλλά άκαπνο χώρο! Σας ευχαριστούμε όλους για την συντονισμένη προσπάθεια! Καλή συνέχεια και σύντομα να είμαστε "αχρείαστοι"... (ως σχόλιο fb)
07-Jan-2018
nikos
Επισκεφθήκαμε εχθές το εστιατόριο ΗΔΩΝΑΣ στη Δράμα αφού επιβεβαιώσαμε κατά την κράτησή μας ότι τηρούν τον νόμο. Στο μαγαζί το οποίο είναι πολύ μεγάλο, δεν έπεφτε καρφίτσα !!! Απολαύσαμε το καλομαγειρεμένο φαγητό μας σε καθαρό περιβάλλον κι όλοι οι καπνιστές έβγαιναν έξω για το τσιγάρο τους. Μετά από περίπου 2,5 ώρες κι αφού μείναμε πέντε παρέες στο μαγαζί (για να επιβεβαιωθεί ο κανόνας ότι παντού υπάρχει κι ένας... @... ανεγκέφαλος...), κύριος;!;!; που ετοιμαζόταν να πληρώσει τον λογαριασμό και να φύγει έβγαλε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο... Ευτυχώς που μας άδειασε γρήγορα τη γωνιά. Το κατάστημα κρατά επάξια μια θέση στον χάρτη !!! (ως σχόλιο fb)
26-Nov-2017
nikos
Όποιος επισκεφτεί την πόλη της Δράμας και θέλει να γευτεί νόστιμο ποιοτικό φαγητό και σε προσιτές τιμές, μπορεί να πάει στο εστιατόριο "Στην αυλή του Ήδωνα". Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους του και όποιος θέλει να καπνίσει βγαίνει εκτός καταστήματος. (ως σχόλιο facebook)