Αγοραστός

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Υποκατηγορία: 
Κεμπαπτζίδικο / Ψητοπωλείο / Πολίτικη Κουζίνα
Τηλέφωνο: 
2106617353
Τοποθεσία: 
Πλατεία Ελευθερωτών 4 (Αγίου Νικολάου)
Χαλάνδρι 15232
Javascript is required to view this map.

Eστιατόριο με πολύ καλή Πολίτικη κουζίνα.

Οι καπνιστές μπορούν να βγουν έξω στην πλατεία πάνω στην οποία βρίσκεται το μαγαζί (ανοιχτός χώρος).
ΠΡΟΣΟΧΗ, τον 3/2019 αναφέρθηκε πως υπάρχει ένας χώρος 1x1, τεχνικά έξω από την (ανοιχτή) πόρτα του καταστήματος, αλλά στην πραγματικότητα ενοποιημένος με τη σάλα και έχει μετατραπεί σε καπνιστήριο..." Για να μπεις, περνάς από εκεί. Ενώ και η πόρτα είναι ανοικτή, και στην ουσία είναι ένας, ενιαίος χώρος.

https://www.facebook.com/%CE%95%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%8...

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

18-Mar-2019
nikos
Η είσοδος στο εστιατόριο, ένας χώρος 1x1, τεχνικά έξω από την (ανοιχτή) πόρτα του καταστήματος, αλλά στην πραγματικότητα ενοποιημένος με τη σάλα, είχε μετατραπεί σε καπνιστήριο. Στους καπνιστές είχε προσφερθεί και τασάκι, μονίμως τοποθετημένο πάνω στα διακοσμητικά ράφια. Εννοείται ότι κανένας δεν μπορούσε να μπει ή να βγει από το κατάστημα, αν δεν περνούσε από αυτό το σημείο. (ως σχόλιο fb)
14-Nov-2017
nikos
Τους καλοκαιρινούς μήνες το κάπνισμα στο μπαλκόνι μπορεί να επηρεάσει τον εσωτερικό χώρο καθώς δε χωρίζονται με τίποτε. (ενημέρωση από e-mail πελάτη).
06-Nov-2017
nikos
Επιβεβαίωση άκαπνου. Και όταν ρωτήσαμε το σερβιτόρο, νόμιζε ότι θα του ζητήσουμε τασάκι χαχα Πολύ ευγενικοί, μας βοήθησαν και με το καροτσάκι. Το φαγητό είχε κάποια θεματάκια, κάποια πράγματα ήταν λες και είχαν ζεσταθεί με φούρνο μικροκυμάτων. (ως σχόλιο fb)