Ταράτσα book'n'coffee

Κατηγορία: 
Εστιατόριο
Κατηγορία: 
Cafe / Snack
Κατηγορία: 
Bar
Υποκατηγορία: 
Wine Bar · Cafe · Restaurant
Τηλέφωνο: 
2551081311
Τοποθεσία: 
Αίνου 46 (εντός της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης)
Αλεξανδρούπολη 68132
Javascript is required to view this map.

Το πιο πρωτοποριακό cafe bar το Ταράτσα, βρίσκεται στο υπόγειο του νεοκλασικού κτιρίου πρώην καπνομάγαζου νέας βιβλιοθήκης, το ιδιαίτερο αυτό μαγαζί αποτελεί όχι μόνο ένα cafe bar αλλά ένα ζωντανό χώρο ανταλλαγής ιδεών και συνάντησης ανθρώπων.
Είναι ένας ήσυχος χώρος, ιδανικός για χαλάρωση και μελέτη. Στο ζεστό και φωτεινό χώρο του υπογείου, τα πρωινά μυρίζουν καφέ και βιβλία. Για να ξεμουδιάσετε μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας και να ανεβείτε στην βιβλιοθήκη.
Για όσους θέλουν να ξεφύγουν λίγο από την μονοτονία μπορούν να απολαύσουν τον καφέ η το ποτό τους στον πανέμορφο εξωτερικό χώρο παρέα με το βιβλίο τους η την καλύτερη παρέα τους.
Το Ταράτσα λειτουργεί καθημερινά από νωρίς τι πρωί έως αργά το βράδυ και περιμένει όλους εσάς να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό, το ποτό σας...εσείς ακόμη να το επισκεφτείτε? (από το fb page τους)

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να αξιολογήσετε αυτό το κατάστημα

Αξιολογήσεις:

31-Dec-2017
nikos
Αλεξανδρούπολη στο καφέ της Δημοτικής Βιβλιοθήκης είναι άκαπνα. Ταράτσα book 'n' coffee η σελίδα, Αίνου 46, εντός της νέας δημοτικής βιβλιοθήκης. Ωράριο από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. (ως σχόλιο fb)