Ψυχαγωγία Χωρίς Καπνό

Το NoSmoke.gr διατηρεί κατάλογο άκαπνων χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο για να διασκεδάσετε χωρίς τσιγαρίλα και για να ενθαρρύνετε την τήρηση του νόμου.

Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος:

  • Σε μορφή λίστας με αναζήτηση
  • Σε μορφή χάρτη
  • Στην αναζήτηση του ιστοτόπου απ' το κουτάκι στην κορυφή κάθε σελίδας.
  • Σε εφαρμογή Android

Βοηθήστε μας κι εσείς να κρατήσουμε τον κατάλογο αυτό ενήμερο με όλους τους χώρους ψυχαγωγίας που σέβονται την υγεία και τη ζωή μας και εφαρμόζουν το νόμο. Για σιγουριά πάντως κάντε και μόνοι σας μια τηλεφωνική επαλήθευση πριν πάτε κάπου.

Επίσης, πρέπει ν’ αρχίσουμε να κάνουμε πιο έντονη πλέον την παρουσία μας μέσα στα μαγαζιά. Σε άκαπνους χώρους να προσεγγίζουμε τους υπεύθυνους, να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν και να τους ενημερώνουμε ότι θα τους διαφημίσουμε στο NoSmoke.gr και στο facebook. Αυτό αφενός βοηθάει στο να καταλάβουν ότι η εφαρμογή του νόμου είναι κάτι που μας απασχολεί και αφετέρου δημιουργεί και σ’ αυτούς ένα είδος δέσμευσης στην εφαρμογή λόγω της προβολής. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς!

Για καινούργιες καταχωρήσεις παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο info@nosmoke.gr ή στο Facebook.
Αν είστε γραμμένοι στο φόρουμ, μπορείτε να σχολιάσετε κάθε κατάστημα στη σελίδα του (π.χ. να γράψετε αν συναντήσατε καπνό, κ.λ.π.).

Προσθήκη Χώρου Ψυχαγωγίας Χωρίς Καπνό (περιορισμένη πρόσβαση).